June 8, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

3 waarschuwingssignalen voor kopers waar verkopers op moeten letten:

2 min read
Palm glijdt weg als grotere exportquota voor Indonesië wegen

Als u zich voorbereidt om uw bedrijf te verkopen, wees dan zeer notify op waarschuwingssignalen die de offer mogelijk kunnen laten ontsporen. Tijd is van essentieel belang als het gaat om het afronden van uw offer, dus waarom zou u tijd besteden aan het onderhandelen satisfied een koper die niet echt geïnteresseerd is of gewoon niet gekwalificeerd is om te kopen? Laten we eens kijken naar enkele van de belangrijkste waarschuwingssignalen voor kopers.

  1. Gebrek aan koperservaring

Als het gaat om individuele kopers, bepaal dan of ze ervaring hebben in uw branche. Als een potentiële koper uw bedrijf niet kent, lijken ze in eerste instantie misschien erg enthousiast, maar krijgen ze koude voeten zodra ze erin duiken en meer te weten komen around de branche.

Hetzelfde kan gezegd worden van een potentiële koper die nog nooit een bedrijf heeft gekocht. Als u te maken heeft satisfied een ‘beginner’, wilt u er zeker van zijn dat deze persoon de factoren begrijpt die bij het kopen van een bedrijf komen kijken voordat u te veel tijd aan hun deal besteedt. Het proces van het kopen van een bedrijf kan immers lang en ingewikkeld zijn. Onervaren kopers merken misschien dat ze niet langer vooruitgang willen boeken als ze eenmaal een beter idee krijgen van wat erbij komt kijken.

  1. Niet bekendgemaakte financiële informatie

In dezelfde lijn wilt u werken fulfilled een koper die open up is about zijn financiële gegevens. Als u de toegang tot financiële overzichten wordt ontzegd, kunt u niet controleren of deze koper daadwerkelijk is toegerust om uw bedrijf te kopen.