June 8, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

Aangepaste grafieken maken in Domo

1 min read
Aangepaste grafieken maken in Domo
/ Aangepaste grafieken maken in Domo

Probleem

Bij het beoordelen van promises voor schadevergoedingen van werknemers, hebben onze claimmanagers bij National League of Cities (NLC) onderlinge verzekeringsmaatschappij had geen gemakkelijke of visueel aantrekkelijke manier om te zien waar in het menselijk lichaam de meest voorkomende en dure verwondingen optraden.

Hoewel er veel geweldige kaarttypes beschikbaar zijn in Domo, is er geen enkele die het menselijk lichaam bevat.

Oplossing

Doorway de aangepaste grafiekfunctie te gebruiken, kon ik een SVG-bestand van het menselijk lichaam vinden. Ik heb het gedownload en gebruikt Inkscape om een ​​paar extra lichaamsdelen te maken en elk ervan te labelen om overeen te komen satisfied mijn claimgegevensset.

Vervolgens heb ik het bestand als een aangepaste grafiek toegevoegd aan mijn Domo-instantie. Ik heb verschillende kaarten kunnen maken die de frequentie, ernst en gemiddelde kosten van een verwonding aan een bepaald lichaamsdeel weergeven.

We kunnen ook filteren op een bepaald beroep of leeftijdscategorie, wat schadebehandelaars verder kan helpen bij het inschatten van de kosten van een nieuwe assert.

Extra informatie

Ik heb ook een aangepaste kaart met hex-kaarten van de Verenigde Staten gemaakt en toegevoegd (bovenaan dit bericht) om elke staat gelijkmatig weer te geven. Omdat ik geen bestaand SVG-bestand van de VS als een hex-kaart kon vinden, heb ik het helemaal opnieuw gemaakt achieved behulp van het vormgereedschap in Inkscape.