June 8, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

Bouw aan uw merk en val op met effectieve videomarketing

6 min read
Bouw aan uw merk en val op met effectieve videomarketing

Vóór de dagen van videomarketing was er een tijd dat het woord ‘video’ meestal werd geassocieerd satisfied residence films, videorecorders of het woord ‘muziek’ ervoor moest hebben om ertoe te doen. Gen Xers herinneren zich wanneer MTV daadwerkelijk muziekvideo’s speelde. De zender veranderde de muziekindustrie en maakte bekende namen van 1-strike wonders zoals The Buggles en Kajagoogoo.

Tegenwoordig worden kanalen platforms genoemd en een muziekvideo is gemakkelijker te vinden op YouTube dan op Audio Tv. Maar online video blijft voor digitale promoting doen wat het 30 jaar geleden voor muziek deed: het verandert het spel.

Een goede online video kan elk bedrijf laten opvallen doorway uw publiek te betrekken op manieren die voorheen ongebruikt waren. Hier leest u waarom u uw videomarketingstrategie moet lanceren of uitbreiden en hoe u achieved video clip een publiek voor uw merk kunt opbouwen.

Videomarketing biedt een enorm publiek

Volgens een recente HubSpot-enquête, maakt 86% van de zakelijke pros gebruik van videomarketing. Een belangrijke reden waarom videomarketing is zo belangrijk is dat er een groot publiek voor is. Bijna 500 miljoen mensen bekijk alleen op Fb elke dag minstens één online video.

  • Statista meldt dat het aantal online videokijkers blijft toenemen en dat steeds meer mensen dat doen niet abonneren op kabel- of satelliet-tv daarom.
  • 95% van de millennials een smartphone, online en apps gebruiken tijdens een doorsneeweek vs . ongeveer driekwart die tv set kijkt. Het gebruik van online video op bestemmingspagina’s kan de conversies met 80 procent verhogen en een goed rendement op investering.
  • Onderzoekers van Animakers zeggen dat sites achieved video clip-inhoud dat zijn meer kans om te rangschikken op de eerste pagina van Google en kan de verblijftijd verlengen. Vergeet niet dat Google eigenaar is van YouTube en dat YouTube de op één na populairste zoekmachine is (na Google).
  • Het heeft ook een positieve invloed op de klikfrequenties op e-mails—soms maar liefst 20%.

Videomarketing is zo belangrijk, laten we het hebben more than enkele manieren waarop u het voor u kunt laten werken.

Maak uw videomarketing onvergetelijk

Uw video’s helpen uw bedrijf niet alleen on the net te vinden, maar u kunt ze ook gebruiken om uw bedrijf op een aantal verschillende manieren te onderscheiden en onder de aandacht te brengen.

Wees behulpzaam

Een van de gemakkelijkste manieren om door te breken in de wereld van videomarketing is het maken van uitlegvideo’s, instructievideo’s of educatieve video’s. Ze laten mensen zien welke soorten expertise uw bedrijf biedt en introduceren enkele van uw experts bij potentiële klanten.

Maar als je een educatieve movie maakt, zeggen onderzoekers dat je dingen moet doen als:

  • Houd video’s kort (minder dan 4 minuten) en gericht op leerdoelen.
  • Gebruik audio- en visuele elementen om het uit te leggen zorg er gewoon voor dat ze complementair zijn – niet overbodig.
  • Gebruik een gemoedelijke, enthousiaste stijl om de betrokkenheid te vergroten.

Een video clip met suggestions kan eenvoudig maar uiterst effectief zijn.

Phrase persoonlijk achieved video’s achieved getuigenissen

Als uw bedrijf mensen helpt bij het oplossen van problemen, moet u deze getuigenissen vertellen. Als u een ziekenhuis bent dat levens redt – of ze verandert – deel dan deze successen. Beter nog, laat uw klanten uw verhaal vertellen.

Een persoonlijk verhaal geeft je de kans om potentiële klanten te laten zien hoe je werkt en smeedt een band met een collega door het verhaal te vertellen van hoe jouw bedrijf hen heeft geholpen. De testimonial geeft blijk van trouw aan uw bedrijf en kan laten zien dat loyaliteit anderen aanspreekt.

Je hebt niet altijd geluid nodig

Hoe goed getuigenisvideo’s ook zijn, soms kunnen videoadvertenties het punt duidelijk maken zonder te praten. Produceren video’s zonder geluid komt steeds vaker voor en kan krachtig zijn.

Het is belangrijk om na te denken about hoe je online video zal worden bekeken. Optimaliseren voor mobiel is van cruciaal belang.

Natuurlijk, een krachtige voice-about is geweldig, maar enkele van de meest meeslepende video’s die je duimen stoppen, zijn de video’s die je kunt bekijken achieved het geluid zachter (waarschijnlijk op je werk).

Waarom? Omdat je mensen doorway je verhaal kunt leiden zonder ook maar een woord te zeggen. Graphics en muziek zijn misschien alles wat je nodig hebt. In feite wordt 85% van de Fb-video’s zonder geluid bekeken.

Denk aan al die keren dat je merkt dat je stopt om een ​​video te bekijken die je alle stappen laat zien die nodig zijn om een ​​recept te voltooien. Een paar afbeeldingen leggen de ingrediënten uit, maar er is geen geluid vereist.

Leid mensen naar uw web site satisfied een miniatuur

Een andere reden waarom videomarketing zo belangrijk is, is dat u iemand met een enkele miniatuurafbeelding naar uw internet site kunt leiden. Miniaturen zijn stilstaande beelden die uit de video worden gehaald en die de kijker in één oogopslag vertellen wat hij gaat bekijken. Bij elke video clip die je maakt, moet je ervoor zorgen dat je thumbnail een boeiende afbeelding toont in plaats van een tekstkader.

Als je iets deelt op sociale media, schrijf dan een paar sleutelwoorden rond je afbeelding om wat context te bieden about wat de kijker gaat zien, en voeg een link naar je web page toe.

Gebruik muziek of een goed gesprek satisfied de markt

Sommige video’s hoeven misschien niet veel te worden gepraat, maar een goed nummer en een beetje natuurlijk geluid zorgen voor een goede kijkervaring. Nemen Volkswagen’s “Amerika” business. Op de melodie van Simon en Garfunkel’s ‘America’ volgt het de reis van een familie doorway het land en generaties lang in 90 seconden.

Het enige wat je hoeft te doen, is een gesprek afluisteren dat oma achieved haar kleinkinderen heeft en je hebt een video waar je tot het einde naar kunt kijken.

Mensen vinden het heerlijk om een ​​vlieg op de muur te zijn. Een goed voorbeeld is gefabriceerde video clip van bewakingscamera’s om eruit te zien alsof we daadwerkelijk iets aan het gebeuren zijn. Beveiligingsbedrijf Ring maakt hier goed gebruik van. De video clip vertelt een verhaal zonder een woord (en meestal een korrelige foto), maar we kijken altijd.

Gebruik krachtige soundbites die onvergetelijk zijn

En soms heb je maar een klein beetje praten nodig om je punt duidelijk te maken of om je video gedenkwaardig te maken. Soms kun je het doen in een soundbite van 10 tot 20 seconden. Zoals het oude gezegde: ‘Een foto zegt meer dan duizend woorden.’ Eén goede soundbite kan 30 minuten emotionele inhoud waard zijn.

Zelfs woorden die decennia geleden zijn gesproken, kunnen worden hergebruikt om een ​​publiek te boeien. Neem de laatste regel van basketbalcoach De toespraak van Jim Valvano bij de ESPY-awards van 1993. Valvano vocht tegen terminale kanker toen hij de inaugurele Arthur Ashe Award voor Moed in ontvangst nam. Voordat hij het podium verliet, herinnerde hij iedereen eraan: ‘Geef niet op. Geef nooit op.” Sommige mensen noemen dat de zeven krachtigste woorden die ooit zijn gesproken. Niet alleen om wat hij zei, maar ook om hoe hij het zei. Het kan moeilijk zijn om goed geluid te overtreffen, vooral in de ‘hier vandaag, morgen weg’-wereld waarin we leven. Goede soundbites gaan snel voorbij, maar kunnen voor altijd bij je publiek blijven.

Uw videomarketingstrategie bijwerken

Wanneer u online video gebruikt om uw boodschap about te brengen, hoeft deze niet altijd lang, gedetailleerd of vol oogverblindende afbeeldingen te zijn. Succes zal liggen in het afstemmen van wat u maakt voor het publiek dat u probeert te bereiken of het system dat u wilt gebruiken. Dat is waar we binnenkomen.

Kuno Imaginative heeft een group van ervaren gurus in videoproductie, evenals industry experts op het gebied van Web optimization en contentmarketing, om u te helpen uw marketingdoelen te bereiken. Een videomarketingcampagne is veel meer dan videoweergaven of hoeveel likes je op een Instagram-verhaal krijgt.

We begrijpen hoe we doelen kunnen stellen en het succes van video kunnen meten. Wanneer u online video-inhoud maakt, moet u altijd denken aan uw doelgroep, uw simply call-to-action en conversiepercentages. Ons workforce kan u helpen satisfied alle facetten van uw marketingcampagne.

Als u overweegt toe te voegen videomarketing aan uw inboundstrategie, maar weet u niet goed waar u moet beginnen, aarzel dan niet om Neem contact fulfilled ons op te allen tijde.videomarketing