June 8, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

BTC-prijs stijgt naar $ 20K

1 min read
Goudkoers vandaag: gele metalen snaps 3-daagse glans op sterke dollarindex - Controleer prijzen in metrosteden

Bitcoin stuitert naar vijfdaagse highs, terwijl Ethereum boven de $ 1.100 stijgt.

Bitcoin (BTC) steeg op 4 juli voor het eerst in vijf dagen naar $ 20.000, omdat de vakantie op Onafhankelijkheidsdag een aantal onverwachte winsten opleverde.

– Advertentie –

$ 20.000 verschijnt kort weer.

Gegevens van Cointelegraph Markets Professional en TradingView toonden aan dat BTC/USD die dag steeg tot $ 20.085, de beste prestatie sinds 30 juni.

Het paar had het grootste deel van het vakantieweekend doorgebracht rond de $ 19.000, maar de afwezigheid van Wall Road-handel bleek uiteindelijk geen obstakel voor stieren.

BTC met 3% gestegen op de dag van schrijven

– Advertentie –

De dunnere orderboeken voor het weekend hebben de volatiliteit waarschijnlijk verergerd in vergelijking fulfilled de onderliggende volumes, maar desalniettemin BTC was op het minute van schrijven achieved 3% gestegen op de dag.

“Bitcoin heeft voor het eerst sinds het doorbreken van onder de $ 20.000 fulfilled succes Bullish Divergence op de Each day Time Body gecreĆ«erd”, merkte de populaire analist Matthew Hyland op.

On-chain analysehulpmiddel Whalemap bevestigde ondertussen dat walvissen die munten kochten voor $ 19.200 opnieuw de markt hadden ondersteund.

Zoals Cointelegraph meldde, hadden walvissen grote belangstelling getoond voor niveaus direct onder de $ 20.000, en kozen ze er opvallend voor niet te wachten tot de veel geroemde niveaus van $ 16.000 en lager verschenen.

“Het omdraaien van $ 19,5K is een result in voor Bitcoin”, voegde CoinTelegraph-bijdrager Michael van de Poppe toe.

Altcoins maakten ondertussen het meeste van de piek van Bitcoin, achieved Ether (ETH) die bijna 6% steeg om $ 1.100 te passeren.