June 7, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

Cathie Wood’s Ark Invest voegt $ 1 miljoen aan TuSimple-voorraad toe

1 min read
Cathie Wood's Ark Invest voegt $ 1 miljoen aan TuSimple-voorraad toe

Cathie Wood-LED Ark Beleggingsbeheer op dinsdag zijn blootstelling aan het opstarten van zelfrijdende vrachtwagens verder verhoogd TuSimple Holdings Inc TSP op de dip, voor de vijfde keer deze week.

Het populaire aandelenselectiebedrijf kocht 131.565 TuSimple-aandelen, satisfied een geschatte waarde van $ 1 miljoen, toen ze dinsdag 7,2% lager sloten op $ 7,9 for every stuk.

TuSimple ging vorig jaar april naar de beurs en begon te handelen tegen een IPO-prijs van $40. Het aandeel is dit jaar tot nu toe satisfied 76,4% gedaald.

Ark Commit bezit aandelen in TuSimple by way of twee van zijn zes op de beurs verhandelde fondsen – de Ark Innovation ETF ARKK en de Ark Autonomous Technological innovation & Robotics ETF ARKQ.

Zie ook: Cathie Wooden voegt deze maand $ 863K van dit zelfrijdende vrachtwagenbedrijf toe bij de derde aankoop

Het geldbeheerbedrijf had vóór de handel van dinsdag 12,63 miljoen aandelen ter waarde van $ 108,5 miljoen in TuSimple.

De laatste aankoop verhoogt de positie van Ark Devote in TuSimple achieved 8,3%.

TuSimple, Matterport Inc MTTR en Burning Rock Biotech Ltd BNRwaren de enige drie transacties van het geldbeheerbedrijf op dinsdag.

Tesla Inc TSLA, Nikola Corp NKLA behoren tot bedrijven met ambities voor zelfrijdende vrachtwagens die zullen concurreren met tal van andere opkomende startups in de categorie, waaronder het Zweedse transportbedrijf Einride.

https://www.youtube.com/observe?v=NUehKZBLBCQ

Foto beleefdheid: TuSimple