June 8, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

De 4 grootste veranderingen die Apple aanbrengt in WatchOS 9

3 min read

Op Apple’s Throughout the world Developer Meeting eerder deze maand heeft het bedrijf updates uitgerold voor de application die de Mac, Iphone, iPad en Apple Enjoy aandrijft. Functies zoals Stage Manager op de iPad en Continuity Camera op de Mac krijgen misschien veel aandacht, maar het blijkt dat de Look at OS 9 een paar updates krijgt die toevallig een groot probleem zijn.

Kortom, Apple probeert ervoor te zorgen dat je je Apple iphone niet zo vaak hoeft op te halen. Dat is een interessante strategie als je bedenkt dat de Observe is ontworpen om de ultieme metgezel van de Apple iphone te zijn. Je kunt er zelfs geen gebruiken zonder te koppelen achieved een Iphone, maar Apple maakt het gemakkelijker om je horloge meer te gebruiken en je Iphone minder.

1. Kalender

De grootste functie hier is dat je eindelijk agenda-afspraken rechtstreeks vanaf je horloge kunt toevoegen. De Agenda-app krijgt ook een make-above van het ontwerp, inclusief een nieuwe weekweergave, samen fulfilled betere lijst-, dag- en maandweergaven. Als je bent zoals de meeste mensen, die in hun agenda-app leven, is het een enorme overwinning om meer functionaliteit op de View te hebben.

2. Meldingen

Meldingen zijn een van de handigste functies van de Apple Look at. Het is tremendous handig om snel op je Look at te kunnen kijken om een ​​sms of e-mail te zien, zonder ooit je Iphone op te hoeven pakken. Nu maakt Apple ze “minder storend”. Dat betekent dat ze een nieuwe vormfactor hebben die is ontworpen om minder schermruimte in beslag te nemen en minder afleidend te zijn.

3. Slaapfase volgen

Je slaap kunnen volgen is een van de, nou ja, sleeper-functies op de Apple Observe. Het is misschien minder populair, maar het is zeker nuttig als je een doel probeert te stellen om de juiste hoeveelheid slaap te krijgen – iets dat je kan helpen productiever te zijn.

  inline afbeelding

In WatchOS 9 voegt Apple het bijhouden van je slaapstadia toe. Op die manier kun je zien hoeveel tijd je wakker, in REM, core en diepe slaap doorbrengt. Het horloge gebruikt gegevens, waaronder je hartslag en hoeveel je beweegt om erachter te komen, en Apple zegt dat het de functie heeft getest aan de hand van wat het de ‘klinische gouden standaard’ noemt.

4. Nieuwe wijzerplaten

Zoals elk jaar heeft Apple nieuwe wijzerplaten uitgebracht achieved de nieuwste versie van WatchOS. Dat omvat Lunar, Playtime, Metropolitan en een verbeterde Astronomy-wijzerplaat.

  inline afbeelding

Hoewel wijzerplaten misschien niet zo belangrijk lijken, is een van de grootste veranderingen dat Apple de Series 3 heeft stopgezet, wat betekent dat oudere wijzerplaten nu uitgebreide complicaties kunnen ondersteunen die niet beschikbaar waren op het oudere product. Dat is goed nieuws voor ontwikkelaars die het oude ontwerp niet langer hoeven te ondersteunen, waardoor een betere ervaring voor alle Watch-gebruikers mogelijk wordt.

Above het algemeen lijken deze veranderingen misschien klein, maar er is een terugkerend thema: Apple lijkt te willen dat je minder op je Iphone hoeft te vertrouwen doorway je Look at nuttiger te maken. Dat is eigenlijk een geweldig idee – de Iphone is misschien wel het handigste apparaat dat de meeste mensen bezitten, maar het is ook een van de grootste afleidingen. Als u dezelfde informatie kunt krijgen, zonder uw Iphone op te hoeven halen, is dat een enorme overwinning.

De meningen die hier worden geuit doorway columnisten van Inc.com zijn die van henzelf, niet die van Inc.com.