June 8, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

De tegenslagen van Rick en Morty op Kisscartoon

6 min read
Business Today

Publiek van elke leeftijd kan tekenfilms bekijken en ervan genieten, zelfs als ze op kinderen zijn gericht. Er kan echter worden opgemerkt dat in de afgelopen decennia talloze “volwassen” geanimeerde tv- en webseries zijn gelanceerd en dat mensen de inhoud lijken te waarderen. Rick en Morty Kiss-cartoon is een geanimeerde sitcom, gemaakt door Justin Roiland en Dan Harmon in het zwarte komediegenre met sciencefictionthema’s en tegenslagen in elke aflevering.

De show is razend populair en heeft al vijf succesvolle seizoenen achter de rug. Zowel de critici als het publiek vinden de show erg goed. Het heeft een score van 9,2/10 op Imdb en een rating van 94% op Rotten Tomatoes. Je kunt de hele show bekijken op Kisscartoon, een populaire site voor het bekijken van tekenfilms. Het is een gratis streaming-site met duizenden beroemde geanimeerde televisieseries en niet-televisieseries en animatiefilms. Dit omvat ook verschillende Engelse tekenfilms en sommige nagesynchroniseerde anime.

Een korte geschiedenis van animatie voor volwassenen

Animatie voor volwassenen, vaak volwassen animatie genoemd, is elk type tekenfilm dat bedoeld is voor volwassenen. Animatie voor volwassenen is gericht op een volwassen publiek of tieners. De makers verkennen volwassen thema’s in deze categorie. Dit genre bevat inhoud die expliciet van aard is. Dit kan grafisch geweld, donkere humor, godslastering en thema’s zijn die niet geschikt zijn voor een jong publiek.

Het omvat sociale of politieke kwesties waar het jonge publiek misschien niets mee te maken heeft. Sommige bevatten misschien ingewikkelde verhaallijnen en nieuwe verteltechnieken die niet traditioneel zijn.

Animatie voor volwassenen is daarom animatiewerk voor een volwassen publiek. Een jong publiek moet wegblijven van dit soort inhoud. Ze bevatten meestal sitcoms en donkere komedies. De inhoud is herkenbaar voor volwassenen. De inhoud wordt alleen in de late uurtjes uitgezonden en sommige inhoud wordt op televisie gecensureerd.

Stelling

Zoals de titel al doet vermoeden, is de show Rick en Morty Kiss-cartoon is gebaseerd op twee hoofdpersonen namelijk Rick en Morty. Rick is een briljante maar dronken sociopaat en wetenschapper die bij de familie van zijn dochter Beth woont. Hij bouwt gadgets en neemt zijn onnozele kleinzoon Morty mee op lachwekkende intergalactische avonturen.

Eerste release en nu

De eerste aflevering werd uitgezonden op 2 december 2013 en de laatste aflevering van het 5e seizoen 10e aflevering werd uitgezonden op 5 september 2021. Seizoen 6 staat gepland voor 2022. Alle afleveringen zijn beschikbaar op Kisscartoon.

makers

De show en de personages zijn geschreven door Mark Justin Roiland en Dan Harmon. Mark Justin Roiland is een schrijver, animator, regisseur, producent en de maker van Rick and Morty en hij is de stem van Rick en Morty.

Waar en hoe kijken?

De show werd oorspronkelijk uitgezonden op Adult Swim. Na zijn enorme succes werd het beschikbaar op populaire streaming-apps zoals Netflix. Je kunt het ook gratis bekijken op Kisscartoon.

Je kunt gewoon naar Adult Swim, Netflix of Kisscartoon gaan en naar Rick and Morty zoeken en beginnen met kijken. Maar Adult Swim en Netflix vereisen een abonnement, terwijl je de hele serie gratis kunt streamen op Kickass.

Oorsprong

De show begon als een geanimeerde korte parodie op Back to the future. Het had vergelijkbare karakters en ze maakten het voor Channel 101 van Justin Roiland. De show is zeer populair vanwege zijn creativiteit en het gebruik van donkere humor. Kisscartoon is op 1 december 2014 gestart als onderdeel van KissMediaGroup. Justin Roiland stemt onder meer Rick, Morty, Mr. Meseeks, Mr. Poopy, Chris Parnell als Jerry Smith, Spencer Grammer als Summer Smith en Sarah Chalke Beth Smith in. De show had ook veel verrassende cameo’s van beroemdheden, zoals Jordan Peele of Key en Peele. Het bevatte ook celebs zoals Alfred Molina, Danny Trejo, John Oliver, Alison Brie en Nathan Fillion in cameo-rollen. Ryan Elder is de muzikaal leider en componist.

Seizoenen en afleveringen

Er zijn in totaal 5 seizoenen geweest met 51 afleveringen en seizoen 6 staat voor de deur. De looptijd van de show is 22 minuten en de originele audio is in de Engelse taal. Warner Bros. Television Distribution verdeelt de satellietrechten.

Prijzen en nominaties

De critici en het publiek zijn dol op de show en hij is genomineerd voor verschillende prijzen. Bovendien heeft de show tijdens de vijf seizoenen durende run vele prijzen gewonnen.

  • Teen Choice Awards genomineerd voor TV Series of the Year.
  • De BTVA Voice Acting Awards nomineerden het voor Beste Vocaal Ensemble in een Televisieserie.
  • Justin Roiland won de Best Male Lead Vocal Performance in een televisieserie — Comedy/Musical bij BTVA Voice Acting Awards.
  • Het won de titel van Best Animated Series georganiseerd door IGN Awards.

Analyseren waarom de show werkt?

Cartoons voor volwassenen bestaan ​​al heel lang. Maar tegenwoordig verandert de definitie van een cartoon voor volwassenen steeds meer. Cartoons bevatten tegenwoordig een soort inhoud voor volwassenen, of het nu gaat om taal of thema. Daarom betekent het noemen van een cartoon voor volwassenen niet per se dat het “vies” is, maar eerder dat de show voor een volwassen publiek is.

Een klassiek voorbeeld hiervan is The Flintstones, het had scenario’s en grappen waar zowel kinderen als volwassenen van kunnen genieten. Er is dus altijd vraag geweest naar tekenfilms voor volwassenen. Het is uitgesloten om een ​​stuk over animatie voor volwassenen te schrijven en The Simpsons niet te noemen. De show was de langstlopende komedie voor volwassenen in de geschiedenis. Het had in totaal 33 seizoenen met 728 afleveringen.

Op het eenvoudigste niveau is de show in feite een parodie op vele beroemde popcultuurevenementen. De meeste afleveringen zijn een parodie op een of ander fictief werk. Soms kan het absurd worden, maar dat is wat mensen leuk vinden aan de show.

De show schuwt het niet om gek en raar te zijn en dit is de reden dat iedereen van de serie houdt.

Wat is Kisscartoon?

Kisscartoon is een van de meest populaire websites om gratis geanimeerde inhoud te streamen en te downloaden. Je hebt er dus overal toegang toe, of het nu een computer, laptop of smartphone is. De inhoud is beschikbaar in HD en ze hebben een enorme collectie. U kunt zich aanmelden en een meer persoonlijke ervaring hebben. Het is perfect om tekenfilms en anime te bingewatchen. KissAnime Network is eigenaar van de KissCartoon-website. Je kunt anime-inhoud bekijken in Kissanime.

KissCartoon is actief in landen waar de auteursrechtwetten niet erg streng zijn. Aanvankelijk begon het zijn activiteiten in Vietnam. De dochterondernemingen van Kisscartoon bieden een aantal gratis inhoud, zoals manga, strips en Koreaanse tv-shows. Miljoenen mensen hebben deze sites bezocht om te genieten van gratis inhoud, of het nu tv-shows, films, strips enz. zijn. Op dit moment zijn de meeste sites die nu bestaan ​​echter nep-klonen. De originele Kisscartoon stopte met werken in 2017. Er zijn nog een aantal kloonsites beschikbaar.

Is het veilig?

Kisscartoon heeft een aantal van zijn gebruikers besmet met virussen. De website is niet veilig om te bezoeken. Maar de website verdient geld door middel van advertenties, waaronder advertentiebanners op de website, eindeloze pop-ups en omleidingen naar andere gevaarlijke websites.

Bovendien kunnen hackers het apparaat van de bezoeker infecteren met een virus of het apparaat van de bezoeker gebruiken voor mining-activiteiten. Dit kan de levensduur van uw apparaat nadelig beïnvloeden.

Kisscartoon legaal of niet?

Kisscartoon is in de meeste landen niet legaal. De eigenaar van de website bezit niet de auteursrechten van de beschikbare inhoud. Dus de website werd gesloten.

Kisscartoon-alternatieven

De alternatieven omvatten apps zoals Netflix, Hulu, Crunchy Roll enz. De meeste vereisen een abonnement, maar zijn veel veiliger dan Kisscartoon. Ook al is de kans dat je hier strafrechtelijk van wordt beschuldigd erg klein. U kunt zeer zeker worden beïnvloed door virussen.

Websites zoals Netflix, Crunchyroll, Hulu, Comedy Central, Cartoon Network, Nickelodeon, Prime Video, Disney plus, enz. moeten echter worden gebruikt.

Conclusie

Rick en Morty Kiss-cartoon is een grappige geanimeerde Amerikaanse show voor volwassenen. De show is gemaakt door Justin Roiland en Dan Harmon. Het ging voor het eerst in première op Adult Swim, een nachtprogramma van Cartoon Network Inc Rick en Morty Kiss-cartoon is gebaseerd op de karakters van Rick en Morty. Rick Sanchez is een dronken wetenschapper die zijn kleinzoon Morty Smith meeneemt op avonturen tussen sterrenstelsels. Rick is hartelijk maar ellendig en ze balanceren tussen familie en hun multidimensionale avonturen.

De show is echter geschreven, geproduceerd en ingesproken door de multi-getalenteerde Justin Roiland. Hij doet het meeste slijpwerk. De show is te zien op Adult Swim, Netflix en Kisscartoon. Het won de prijzen voor de beste mannelijke vocale uitvoering in een televisieserie – Comedy / Musical bij BTVA Voice Acting Awards. Het won ook Best Animated Series door Imagine Game Networks.

De show had al vijf succesvolle seizoenen en het zesde seizoen arriveert zeer binnenkort. De show parodieert veel bekende popcultuurevenementen met een twist. Deze wendingen en vreemde schrijf- en stemacteurs maken de show interessant voor kijkers.

Hoewel de show Rick en Morty Kiss-cartoon heeft een wereldwijde fanbase met inspirerende spin-off-series, korte anime-films, strips, cameo’s van beroemdheden, videogames, cosplays en merchandise.