May 28, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

Deze 4 beproefde methoden zullen uw marketinginspanningen maximaliseren

1 min read
Deze 4 beproefde methoden zullen uw marketinginspanningen maximaliseren

Het is algemeen aanvaard dat sommige marketeers een hekel hebben aan ‘processen’ en dat geweldige ideeën zich niet kunnen aanpassen aan rigide tijdlijnen, workflows of structuren. Wanneer marketeers echter melden dat ze slechts 26% van hun werkweek besteden aan de eigenlijke marketingtaak, moet de manier waarop marketeers werken veranderen.

Sluit je aan bij experts van Adobe en leer hoe je ervoor kunt zorgen dat je marketingwerk strategisch is uitgelijnd, zodat je de manier waarop werk wordt gedaan kunt transformeren.

Schrijf u vandaag nog in voor “4 beproefde methoden om uw marketinginspanningen te maximaliseren” gepresenteerd door Adobe.


Over de auteur

Cynthia Ramsaran is directeur van aangepaste inhoud bij Third Door Media, uitgevers van Search Engine Land en MarTech. Cynthia’s know-how omvat de marketing and advertising-, technologie-, financiële, productie- en gaming-industrie, een multi-channel verhalenverteller achieved meer dan twee decennia ervaring op het gebied van redactionele/contentmarketing. Ze was schrijver/producer voor CNBC.com en produceerde believed management voor KPMG. Cynthia komt uit Queens, NY en heeft haar bachelor en MBA behaald aan de St. John’s College.