June 8, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

Een roos met een andere naam: inbound marketing Essentials vereenvoudigd

5 min read
Een roos met een andere naam: inbound marketing Essentials vereenvoudigd

a-rose-by-any-other-name-inbound-marketing-essentials-vereenvoudigd

Voor veel eigenaren van kleine bedrijven is de terminologie die ronddwaalt in het digitale marketingrijk verwarrend, vooral termen als inkomende marketing.

Er worden zoveel vergelijkbare termen roekeloos rondgegooid door marketeers en anderen dat het gemakkelijker lijkt om ze allemaal te negeren. Maar het begrijpen van de essentie van inbound marketing and advertising kan waardevol zijn voor eigenaren.

Meer informatie over digitale marketing voor uw bedrijf

Inkomend, digitaal, on the internet, net… Is niet allemaal hetzelfde?

We zijn het er roerend mee eens dat marketingterminologie in het algemeen – en digitale promoting in het bijzonder – kan verwarrend zijn.

Woorden evolueren, bijvoorbeeld, en een marketingterm die 30 of 40 jaar geleden één ding betekende, heeft niet langer dezelfde betekenis. Sommige termen vallen uit de method, zoals klantpersona, maar worden vervangen door ‘koperpersona’ en ‘klantavatar’.

En verschillende termen die ooit werden gebruikt om hetzelfde te beschrijven, zijn min of meer gecoöpteerd doorway marketingnerds en veranderd in nieuwe categorieën van marketingarena’s.

Een voorbeeld dat hier related is, zijn de termen “digitaal”, “on the web” en “net”, die meestal allemaal worden gebruikt om hetzelfde te beschrijven. En nu zijn ze opgenomen in titels voor zogenaamd verschillende soorten marketing: online internet marketing, digitale marketing, internetmarketing enzovoort.

Hoewel er strikt genomen verschillen zijn tussen hen, voelen de gemiddelde ondernemer of parttime marketingmanager voor de gemiddelde ondernemer of parttime marketingmanager gewoon verschillende manieren aan om hetzelfde te zeggen.

En erger nog, alle details in excess of hoe ze werken en hoe ze hun strategieën en tactieken moeten implementeren, lijken moeilijk te begrijpen, gemakkelijk te vergeten en moeilijk te beheersen. En als je er een term als ‘inbound marketing’ bij gooit, die de virtuele wateren nog veel meer vertroebelt!

Hulp nodig bij het ontwikkelen van content?

Een paar basisdefinities kunnen in orde zijn

Bij BroadVision Advertising zijn we gespecialiseerd in wat we hebben gekozen om digitale marketing and advertising te noemen. En in onze ogen is dit een meer passende time period voor wat soms ook wel online marketing of internetmarketing wordt genoemd, wat eigenlijk hetzelfde betekent.

We kunnen het niet beter doen om “digitale marketing” te definiëren doorway er een te gebruiken die door onze vrienden wordt aangeboden op HubSpot:

Digitale marketing, ook wel on line advertising and marketing genoemd, verwijst naar alle marketinginspanningen die op world-wide-web plaatsvinden. Bedrijven maken gebruik van digitale kanalen zoals zoekmachines, sociale media, e-mail en andere web-sites om in contact te komen fulfilled huidige en potentiële klanten. Dit omvat ook communicatie via tekst- of multimediaberichten.

HubSpot wijst erop dat bedrijven digitale advertising and marketing definiëren door het gebruik van talloze digitale tactieken en kanalen om get in touch with te maken met klanten waar ze veel van hun tijd doorbrengen: on line.

In brede zin is digitale advertising ook een overkoepelende marketingbenadering die verschillende, nauwkeuriger gedefinieerde marketingstrategieën kan en vaak omvat, waaronder inbound advertising and marketing.

We kunnen definiëren “inkomende advertising” net zo,

Een strategie die prospects en potential clients aantrekt doorway waardevolle on the net content material en ervaringen op maat te creëren. In tegenstelling tot traditionele uitgaande marketingtactieken die het publiek onderbreken achieved inhoud die ze niet altijd willen, creëert inkomende marketing verbindingen by way of inhoud waar potentiële klanten naar op zoek zijn en oplossingen voor echte problemen die ze hebben.

Op dit niveau kunnen dingen inderdaad een beetje verwarrend worden omdat de scheidslijnen tussen andere marketingstrategieën vervagen en overlappen met inbound promoting.

Inkomende marketingstrategieën maken bijvoorbeeld vaak gebruik van tactieken die gebruik maken van digitale inhoud, waaronder afbeeldingen, grafische afbeeldingen en video’s, evenals het geschreven woord. Toch kunnen we praten over contentmarketing, videomarketingen zelfs e-mailmarketing als “op zichzelf staande” marketingstrategieën.

Dus als we het hebben around inbound advertising and marketing, hebben we het oblique ook more than de verschillende componenten en tactieken die worden gebruikt in de inbound marketingstrategie.

En hoe ziet het inbound marketingproces eruit vanuit een perspectief van 30.000 voet?

hubspot-inbound-marketing

Hoewel dit een enigszins vereenvoudigde weergave is van het typische proces van inkomende marketingstrategie, laat het wel het fundamentele pad zien dat de verschillende elementen van de strategie degenen leiden die uw inhoud ervaren.

In een notendop, we kunnen het opsplitsen in een eenvoudige methodologie als Semrush heeft gedaan,

Inbound internet marketing methodologie kan drie stappen omvatten:

  • Aantrekken: Het is belangrijk om de juiste demografische gegevens van klanten binnen te halen om een ​​zinvolle, langdurige betrokkenheid te hebben. Onderzoek hiervoor relevante trefwoorden en developments voordat u inhoud publiceert
  • Engageren: Zodra uw potentiële klanten zich achieved uw merk hebben verbonden, is het essentieel om hierop voort te bouwen door oplossingen voor hun problemen aan te bieden. Als uw potentiële klanten u als een autoriteit zien, zijn ze mogelijk meer bereid om uw product or service later on te kopen.
  • Vreugde: Blijf call houden achieved uw klanten, zelfs na hun aankoop – het doel is om vertrouwen te creëren tussen uw merk en uw klanten. Voorzie uw gebruikersbestand van de applications en kennis die ze nodig hebben om te slagen in hun markten.

Maar de vraag blijft: hoe krijg je dit allemaal voor je eigen merk?

Nieuwe call-to-action

Inbound Marketing werkt doorway niet opdringerig te zijn, maar boeiend

Doorway potentiële klanten langs hun aankooptraject te trekken, leiden inbound marketingtactieken en equipment hen organisch door uw inhoud.

Deze bereidwillige betrokkenheid van hun kant creëert een virtuele relatie, wat betekent dat, wanneer ze bij u kopen, ze kopen van het bedrijf dat de inhoud heeft geleverd in plaats van het bedrijf waarvan de advertenties hun inhoudconsumptie maanden eerder onderbraken.

Doorway regelmatig en steady informatieve inhoud, nuttige video’s, relevante posts op sociale media en vele andere platforms te publiceren en te uploaden, werkt inbound marketing doorway uw potential clients te betrekken, ze om te zetten in sales opportunities en potential customers om te zetten in klanten en followers.

De meeste kleine bedrijven hebben niet het personeel of de middelen om dit met succes te laten gebeuren, maar door samen te werken achieved een gevestigd marketingbureau dat de strategieën van inbound advertising kent, begrijpt en toepast, kunnen ze dat wel.

Gratis inbound marketingsessie

Laat inbound advertising werken voor uw bedrijf

Als u dit tot nu toe hebt gelezen, weet u dat een effectieve inbound marketingstrategie het verkeer voor uw bedrijf aanzienlijk kan vergroten en het aantal sales opportunities voor uw producten en diensten kan vergroten.

Maar om die marketingdoelen te bereiken doorway middel van inbound advertising, moet je beschikken over: een niveau van kennis en knowledge waar de meeste bedrijfseigenaren en zelfs marketingmanagers niet de tijd of middelen voor hebben.

Het implementeren van effectieve inbound marketing and advertising vereist veel meer dan het publiceren van enkele video’s of een paar blogposts of zelfs het plaatsen van regelmatige updates op de web-site van uw bedrijf. sociale media platformen.

Een deel van de vergelijking is om goed te weten wie je publiek is, waar ze ‘rondhangen’ in het digitale universum en wat hun behoeften en problemen zijn. Daarnaast moet je inbound marketingstrategie dan een tijdlang worden geïmplementeerd voordat je een significante toename van de organische zoekresultaten en verbeterd webverkeer.

Het goede nieuws is dat je het niet alleen hoeft uit te zoeken.

En een van de beste marketinginvesteringen die u kunt doen, is samenwerken fulfilled een ervaren en professioneel digitaal marketingbureau zoals BroadVision Marketing.

Klik hieronder om meer te weten te komen about onze Inkomende marketingdiensten om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen, of bel ons op BroadVision Marketing and advertising op: 707-799-1238.

Ontvang een gratis inbound marketingsessie met BroadVision Marketing