June 8, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

Elon Musk vraagt ​​rechtbank om start Twitter-proces uit te stellen tot februari 2023

1 min read
Elon Musk vraagt ​​rechtbank om start Twitter-proces uit te stellen tot februari 2023

De advocaten van Elon Musk beweren dat Twitter aandringt op een onredelijk snel proces wegens beschuldigingen dat de CEO van Tesla en SpaceX zijn ontslag op ongepaste wijze heeft beëindigd. om het sociale mediaplatform te kopen, rapporten . “Twitter’s plotselinge verzoek om warp-snelheid na twee maanden slepen en verduisteren is de nieuwste tactiek om de waarheid above spam-accounts lang genoeg te verhullen om verdachten tot sluiting te dwingen”, schreef Musk’s juridische team in een klacht die vrijdag werd ingediend in reactie op Twitter’s 12 juli rechtszaak.

De twee partijen dringen erop aan dat de zaak op totaal verschillende termijnen wordt behandeld. Opmerkend dat de deal een “drop-lifeless day” van 24 oktober heeft, Twitter voor een proefperiode van vier dagen die voor eind september zou eindigen. Ondertussen zegt het workforce van Musk dat de zaak niet eerder dan 13 februari 2023 voor de rechter moet komen.

“Het kerngeschil above valse en spam-accounts is van fundamenteel belang voor de waarde van Twitter”, schreven de advocaten van Musk en herhaalden de beweringen van de miljardair. dat Twitter 10 onrechte het aantal bots op zijn platform vertegenwoordigde. “Het is ook extreem feiten- en expertintensief, het kost veel tijd en het kost veel tijd om ontdekt te worden.”

Gelukkig hoeft geen van beide partijen lang te wachten om erachter te komen wanneer de treatment begint. Op vrijdag plande de Delaware Chancery Court docket Judge Kathaleen McCormick een 90 minuten durende . Tijdens de sessie zal McCormick argumenten horen voor een proces in september.