June 8, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

Google-bugs met indexering, advertenties, analyses en meer, mensen vragen ook terug, geautomatiseerde berichten, recensie oplichting en meer

2 min read
Zal Amazon "ethiek" verbieden?  |  Het blog over bedrijfsethiek

Google had deze week veel bugs, sommige echt grote, waaronder het een dag niet indexeren van nieuwe inhoud in Google Zoeken. Let op, er waren geruchten over een update van het Google-algoritme kort na de indexeringsbug, maar het kan ermee te maken hebben. Google Ads, Analytics, AdSense enzovoort hadden allemaal niet één storing, maar twee rapportagestoringen in een periode van vijf dagen. Google onderzoekt mogelijk ook een bug bij het zoeken naar recepten. De Google People Ask-functie is nu weer terug op het normale niveau in desktop-zoekopdrachten. Google test een kaartlay-outbox voor het kennispaneel die interactief is. Met Google Search Console kunt u uw site nu verifiëren met DNA CNAME. Via Google Business Profiles-berichten kun je nu veelgestelde vragen toevoegen die worden gebruikt om antwoorden op vragen van klanten te automatiseren. Google onderneemt actie tegen de recente one-san review chantagezwendel. Google test een nieuw label voor beoordelingen en merkt op dat ze niet zijn geverifieerd. Google Local Pack heeft een urenfilter waarmee u kunt filteren op dag van de week of specifiek uur. Google Ads heeft aangekondigd dat Google zal beginnen met het automatisch “upgraden” van accounts naar Performance Max voor slimme Shopping-campagnes. Google Ads test kaartspelden met foto’s voor locaties. Google Ads heeft een nieuw politiek beleid rond advertentiezichtbaarheid en taalgebruik. Google test binnenkort een nieuw augmented reality-prototype, zoals Google-brillen. De timer en stopwatch van Google in Google Zoeken werken niet meer. En wil je die vlogs helpen sponsoren, ga dan naar patreon.com/barryschwartz. Dat was het zoeknieuws deze week op de Search Engine Roundtable.

SPONSOR: De video-recap van deze week wordt gesponsord door Dudade professionele websitebouwer die u uw eigen kunt noemen.

Zorg ervoor dat je je abonneert op onze videofeed of abonneer je direct op iTunes, Apple-podcasts, Spotify, Google Podcasts of je favoriete podcastspeler om op de hoogte te worden gehouden van deze updates en de video op de achtergrond te downloaden. Hier is de YouTube versie van de feed:


Voor de originele iTunes-versie, Klik hier.

Discussieonderwerpen zoeken:

Alsjeblieft abonneer op YouTube of abonneer je via iTunes of op je favoriete RSS-lezer. Vergeet niet hieronder te reageren met het juiste antwoord en veel succes!