March 21, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

Google Mijn Bedrijf-app niet meer beschikbaar

1 min read
Google Mijn Bedrijf-app niet meer beschikbaar

We wisten dat wanneer Google Google Mijn Bedrijf veranderde in Google Bedrijfsprofiel, Google de Google Mijn Bedrijf-application zou afschaffen. En nu is die dag aangebroken: de Google Mijn Bedrijf-app is niet langer beschikbaar.

Dat is de melding die je te zien krijgt als je de Google Mijn Bedrijf-app op je telefoon probeert te openen. Google zegt dat u “uw bedrijfsprofiel kunt beheren, uw prestaties kunt bekijken en rechtstreeks in get hold of kunt komen achieved klanten op Google Maps & Search. Ontvang meldingen op Google Maps.”

Hier is een screenshot vanaf George Twitter maar ik zie hetzelfde:

Later on gisteravond begon Google bedrijven, zoals het mijne, een melding te sturen fulfilled de tekst: “RustyBrick, Inc., start juli 2022 zal de mobiele Google Mijn Bedrijf-application niet langer beschikbaar zijn en de Google Maps-app is de beste plaats reageren op berichten van klanten op mobiel. Schakel uw meldingen in om ervoor te zorgen dat u per e-mail en Google Maps pushmeldingen ontvangt voor nieuwe inkomende berichten. U kunt ook reageren op berichten vanuit uw bedrijfsprofiel op Google Zoeken.”

klik voor volledige grootte

Ik gebruik de application willekeurig en ik denk dat veel kleine bedrijven dat ook doen, maar nogmaals, we wisten dat deze verandering eraan zat te komen, en hier is hij dan.

Forumdiscussie op Twitter.