May 28, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

Harry en Meghan bezoeken Oprah: komt er nog een alleszeggend interview?

2 min read
Harry en Meghan bezoeken Oprah: komt er nog een alleszeggend interview?

Prins Harry en Meghan Markle werden gespot op bezoek Oprah Winfrey in het weekend, wat volgens een rapport geruchten in excess of een ander allesomvattend job interview aanwakkerde.

Wat er is gebeurd: De dagelijkse mail gepubliceerd foto’s van de hertog en hertogin van Sussex die de voormalige presentator van de chatshow bezoeken in haar herenhuis in Montecito, Californië.

De Sussexen werden naar verluidt vergezeld doorway een vrouw die vermoedelijk de acteur was Janina Gavankar.

Naast Meghan werd een babyzitje gespot, maar de Mail zei dat er geen duidelijkheid was of de kinderen van het paar hen vergezelden.

Harry zat in de bestuurdersstoel, terwijl Meghan volgens het rapport vanaf de achterbank met de andere inzittenden van het voertuig aan het praten was.

Waarom het uitmaakt: Een ander Oprah-interview zou in de maak kunnen zijn en het zou een verrassing zijn om koningin Elizabeth II, aldus de Mail. Harry en Meghan zijn vrienden en buren van Oprah, die in Montecito, Californië woont.

Paramount World-wide PARA unit CBS betaalde Oprah tussen $ 7 miljoen en $ 9 miljoen voor licentiekosten voor een job interview satisfied Harry en Markle.

Het stel beweerde in het job interview dat een niet bij naam genoemd lid van de koninklijke familie vragen had gesteld over de huidskleur van hun zoon Archie, aldus de Mail.

Netflix Inc’s NFLX “The Crown” zag vorig jaar een stijging in het aantal kijkers als gevolg van de uitzending van het Oprah-job interview.

Deze 7 days werd doorway Page Six gemeld dat Harry en Meghan de bekendheidsregisseur van “Lost Girls” hebben aangenomen Elizabeth Freya Garbus om hun Netflix truth-tv set-programma te regisseren.

Lees volgende: Nancy Pelosi’s staff geeft media de schuld van controverse around de dochter van haar ellendige Republikeinse congresvrouw

Foto by using Gearchiveerd AFBEELDING op Shutterstock