June 8, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

Het verhaal van uw bedrijf vertellen

1 min read
Het verhaal van uw bedrijf vertellen

De succesvolle verkoop van een bedrijf komt vaak neer op storytelling. De koper en verkoper zijn de hoofdpersonen van het verhaal dat wordt verteld. De verkoper is degene die het verhaal doorvertelt en de ideale koper is degene die de toekomstige kans echt ziet.

Een fusie- en overnameadviseur kan u helpen uw verhaal te vertellen

Verkopers weten vaak niet wat het ware verhaal van hun bedrijf is. Ze hebben de neiging om het juiste perspectief te missen vanwege hun diepe betrokkenheid. Verkopers zijn misschien opgebrand of hebben nooit echt nagedacht more than het verhaal van hun bedrijf.

M&A adviseurs vervullen een mooie functie als derde partij die het verhaal vanuit een ander perspectief kan bekijken. Deze experts zijn getallenmensen, maar het gaat verder dan dat, omdat ze uw bedrijf duidelijk kunnen zien als een verhaal dat verteld moet worden. En ze kunnen u helpen die verhaallijn te beheersen voor optimale resultaten.

Het menselijke factor omarmen

Om het verhaal van het bedrijf te vertellen en waarom een ​​koper het zou willen kopen, is het noodzakelijk dat uw M&A-adviseur uw bedrijf begrijpt. Daarom is goede communicatie belangrijk. Na het interviewproces moeten deze industry experts alle relevante informatie precies zo ordenen dat de koper deze kan verwerken en het potentieel binnen het bedrijf kan zien. Op die manier kan een potentiële koper die waarde begrijpen en zichzelf als de held voorstellen.