March 21, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

IAI tekent deal voor speciale missievliegtuigen van $ 200 miljoen met NAVO-land

2 min read
Israel Aerospace special mission aircraft Credit: IAI
&#13

Israël Aerospace Industries heeft gemeld dat het een deal heeft getekend ter waarde van meer dan $ 200 miljoen om speciale missievliegtuigen te leveren aan een NAVO-lidstaat in Europa. Het vliegtuig zal worden ontwikkeld door IAI en haar dochteronderneming ELTA Techniques, dat gespecialiseerd is in radar- en intelligentietechnologie. De speciale missievliegtuigen van IAI, die een strategisch voordeel bieden, zijn al actief in Israël en in veel andere landen over de hele wereld.

&#13
&#13
&#13
&#13

&#13
&#13
&#13
&#13

De speciale missievliegtuigen van IAI zijn uniek vanwege geminiaturiseerde sensortechnologieën naast het ontwikkelen van algoritmen en softwaretoepassingen op foundation van kunstmatige intelligentie en device understanding, op foundation waarvan de zeer geavanceerde intelligentiesystemen worden geïntegreerd op zakenvliegtuigen. Voordien maakten de meeste speciale missievliegtuigen gebruik van grote vracht- of commerciële vliegtuigen.

&#13

IAI president en CEO Boaz Levy zei: “IAI blijft keer op keer zijn baanbrekende capaciteiten bewijzen, die een grote wereldwijde vraag en wereldwijde waardering hebben. Dit contract, satisfied als middelpunt geavanceerde speciale missievliegtuigen, is een ander bewijs aan onze unieke technologieën die een cruciale strategische element zijn voor elk leger dat ze gebruikt.”

&#13

IAI VP en ELTA CEO Yoav Tourgeman voegde toe: “De speciale missievliegtuigen ontwikkeld doorway IAI-ELTA bieden onze klanten een aanzienlijk voordeel en vormen een strategische troef. We zijn verheugd om dit deal te winnen om een ​​NAVO-lidstaat te voorzien van onze geavanceerde technologieën. IAI -ELTA blijft grote doorbraken realiseren in de capaciteiten van Particular Mission Aircraft dankzij voortdurende investeringen in geavanceerde AESA-radartechnologie in combinatie achieved kunstmatige-intelligentiealgoritmen.Onze voortdurende toewijding om onze klanten geavanceerde technologieën te bieden, met geavanceerde detectie- en classificatiemogelijkheden, zal succes mogelijk maken zelfs in de meest gecompliceerde missies.”

&#13

IAI-ELTA biedt vier lijnen van Exclusive-Mission Aircraft: AEW&C (Airborne Early Warning & Manage), AGS (Air to Ground Surveillance), MPA (Maritime Patrol Aircraft) en SIGINT (Sign Intelligence).

&#13

Gepubliceerd doorway Globes, Israel company information – en.globes.co.il – op 21 juli 2022.

&#13

© Copyright van Globes-uitgever Itonut (1983) Ltd., 2022.

&#13
&#13