June 8, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

Joffre Capital wil controle over Playtika kopen – rapport

1 min read
Playtika head office in Herzliya Credit: Eyal Izhar

&#13

Non-public equity-onderneming Joffre Funds zoekt financiering om een ​​mogelijk bod te financieren op de controle van mobiele sport-ontwikkelaar Playtika (Nasdaq: PLTK), vertelden mensen fulfilled kennis van de zaak aan “Bloomberg”. -gericht obtain-outbedrijf opgericht door Chinese dealmakers, kocht een belang van 25,7% in Playtika.

&#13

De investeringsmaatschappij overweegt om haar Playtika-belang te vergroten om de meerderheidsaandeelhouder te worden, volgens de mensen, die vroegen om niet geïdentificeerd te worden omdat de informatie privé is, voegde “Bloomberg” eraan toe.

&#13

Joffre Money betaalde vorige maand 21 greenback per aandeel voor een totale investering van 2,2 miljard greenback.

&#13

In februari van dit jaar kondigde Playtika aan dat het verschillende strategieën onderzocht om zijn waarde voor aandeelhouders te maximaliseren. “Als onderdeel van het proces is de raad van system een volledige reeks strategische alternatieven te overwegen, waaronder een verkoop van het bedrijf of andere mogelijke transacties”, aldus de aankondiging.

&#13

De aandelenkoers van Playtika daalde satisfied 45% tussen de beursintroductie in januari 2021 en het rapport van gisteren, tot een prijs die het bedrijf een marktkapitalisatie van $ 6 miljard geeft, vergeleken met $ 11 miljard bij de beursgang.

&#13

De aandelenkoers van Playtika is momenteel fulfilled 2,76% gedaald tot $ 12,32, wat neerkomt op een marktkapitalisatie van $ 5,081 miljard.

&#13

Gepubliceerd doorway Globes, Israel small business news – en.globes.co.il – op 13 juli 2022.

&#13

© Copyright van Globes-uitgever Itonut (1983) Ltd., 2022.

&#13
&#13