June 8, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

Lake One onder top HubSpot Solutions Partners geaccepteerd in HubSpot PSO Onboarding Accreditatieprogramma • Lake One ®

2 min read
Palm glijdt weg als grotere exportquota voor Indonesië wegen

Minneapolis, Minnesota 30 juni 2022: Vandaag, Lake A person heeft aangekondigd dat het doorway HubSpot is geaccepteerd voor een selectief Associate Scaled Onboarding (PSO)-programma dat alleen op uitnodiging beschikbaar is.

PSO is een nieuw gecreëerd accreditatieprogramma van HubSpot, ontworpen om hun klanten te voorzien van zorgvuldig geselecteerde, strategische companions die organisaties kunnen helpen om het meeste uit hun HubSpot-ervaring te halen.

Deze exclusieve accreditatie bouwt voort op het momentum dat eerder dit jaar begon toen Lake A person de Diamond HubSpot Remedy Lover-position behaalde, intern achieved het HubSpot-group sprak tijdens de 2022 Kick-Off more than de groei die ze hebben gezien in de vraag naar het HubSpot CRM-system, en experienced ook een case analyze op de HubSpot-web site.

“We zijn ongelooflijk nederig dat we doorway HubSpot zijn gevraagd om deel te nemen aan dit programma en zijn verheugd om onze relatie fulfilled onze partners daar te verdiepen”, zegt Ryan Ruud, oprichter en CEO van Lake 1. “Het leveren van directe onboarding-providers aan HubSpot-klanten satisfied hun keurmerk is een enorm blijk van vertrouwen in het group hier bij Lake A single. ”

Satisfied de PSO Onboarding Accreditatie kunnen bedrijven die voor het HubSpot CRM-platform kiezen, weten dat ze samenwerken met een doorgelichte en vertrouwde spouse voor hun onboarding.

More than Lake Just one

Minneapolis, MN Based Lake 1, is een moderne marketingpartner die zakelijke affect voor B2B-bedrijven stimuleert doorway middel van verkoop- en marketingtransformatie. Hun workforce integreert (virtueel) in klantorganisaties om strategische begeleiding en palms-on werk te bieden. Fulfilled Lake A single krijgen klanten deskundige hulp bij het implementeren van hun tech-stack en het opschalen van vraaggeneratie achieved material- en prestatiemarketing. Lake Just one helpt klanten hun inspanningen te verfijnen op basis van hun unieke zakelijke behoeften, doelen en realtime klantbetrokkenheid.