June 8, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

Miljardair Robert Brockman staat voor proces in februari 2023 in recordzaak van belastingontduiking

1 min read
Billionaire Robert Brockman faces February 2023 trial in record tax-evasion case

De rechter die toezicht houdt op de belastingontduikingszaak van miljardair Robert Brockman, de grootste tegen een persoon in de geschiedenis van de VS, stelde zijn procesdatum voorlopig broad op 23 februari 2023.

Brockman, 81, lijdt aan dementie en ondergaat thuiszorg in een hospice, volgens zijn advocaten. Hij verscheen achieved slappe kaken en in mattress tijdens een rechtszitting die dinsdag by using online video werd gehouden, de eerste technique in de zaak sinds de Amerikaanse districtsrechter George C. Hanks Jr. op 24 mei oordeelde dat hij bevoegd was om terecht te staan ​​in Houston.

De rechter had eerder de beweringen afgewezen dat Brockman, een software program-ondernemer en de voormalige main govt officer van Reynolds & Reynolds, niet kan helpen bij zijn verdediging. Maar op dinsdag suggereerde Hanks dat Brockman zijn incompetentieclaim kon vernieuwen. Hanks vroeg naar zijn huidige toestand.

‘Het gaat niet goed met hem,’ zei Brockman-advocaat Jason Varnado. ‘Hij gaat tussen een rolstoel en zijn bed, en hij is grotendeels bedlegerig. Het is erg moeilijk om achieved meneer Brockman te communiceren. Hij verkeert in een zeer slechte conditie, zowel fysiek als mentaal.”

Hanks zei: “Als er iets is tussen nu en februari, houd me dan op de hoogte.”

De rechter zei dat hij waarschijnlijk afterwards deze week een bevel zou ondertekenen waarin de procesdatum wordt vastgesteld, onder voorbehoud van indiening door de advocaten van de indiening van deskundigenrapporten in de zaak.

© 2022 Bloomberg