March 21, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

Morgan Stanley Q3 Dividend Hike Details zijn hier

1 min read
Morgan Stanley Q3 Dividend Hike Details zijn hier

Morgan Stanley MEVROUW heeft maandag aangekondigd dat het zijn driemaandelijkse dividend in gewone aandelen zal verhogen tot $ ,775 per aandeel van de huidige $ ,70 per aandeel, te beginnen satisfied het gewone dividend dat naar verwachting in het derde kwartaal van 2022 zal worden bekendgemaakt.

Wat er is gebeurd: CEO van Morgan Stanley James Gorman zei: “Na vorig jaar ons dividend te hebben verdubbeld, verhogen we ons dividend fulfilled 11%.”

De onderneming voor investeringsbeheer en financiƫle dienstverlening heeft ook toestemming gegeven voor een nieuw meerjarig programma voor de inkoop van gewone aandelen van maximaal $ 20 miljoen zonder een vaste vervaldatum. De regeling zal naar verwachting in het derde kwartaal van 2022 van get started gaan.

Gerelateerde backlink: kijken naar de recente walvistransacties van Morgan Stanley

“De inkoop van eigen aandelen zal van tijd tot tijd worden uitgeoefend tegen prijzen die het bedrijf passend acht, afhankelijk van verschillende overwegingen, waaronder de huidige marktomstandigheden, de kapitaalpositie van het bedrijf en toekomstige economische en winstvooruitzichten”, zei Morgan Stanley in een verklaring.

Waarom het uitmaakt: Morgan Stanley is niet de enige grote investeringsmaatschappij die maandag een dividendverhoging aankondigt. Hoofdrivaal Goldman Sachs zei dat het zijn dividend achieved 25% zal verhogen tot $ 2,50 for each aandeel, gemeld Reuters.

Financial institution of The united states Corp BAC het dividend satisfied 5% verhoogd tot 22 cent, terwijl Wells Fargo & Co WFC zei dat het verwacht de dividenden te verhogen tot 30 cent van de huidige 25 cent, volgens Reuters.

Lees volgende: Goldman Sachs wil activa van Celsius kopen als het failliet gaat: rapport