June 8, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

Nieuwe Microsoft HoloLens-functies – CraneMorley

1 min read
Nieuwe Microsoft HoloLens-functies - CraneMorley

De Microsoft HoloLens blijft een van de, zo niet de beste headsets op de markt. Nieuwe products- en applicatie-updates benadrukken de krachtige mogelijkheden die het apparaat biedt. We hebben nieuwe Dynamics 365 Remote Assist en Guides-applicatie-updates behandeld. Nu zullen we enkele van de nieuwste updates van het HoloLens-apparaat behandelen en de belangrijkste voordelen behandelen.

De nieuwste HoloLens-update is een nieuwe kleurenblinde modus. Deze nieuwe functie maakt de HoloLens en zijn hologrammen beter zichtbaar en verbetert de toegankelijkheid. De nieuwe modus biedt een traditionele weergave, grijswaarden en tritanopie. Een belangrijk gebied waar we deze update nuttig vinden, is buiten of in heldere omgevingen waar hologrammen misschien moeilijk te zien zijn. Een omschakeling naar grijswaarden of tritanopia kan de truc zijn om hologrammen beter zichtbaar te maken. Om toegang te krijgen tot deze modus, kunnen HoloLens-operators deze functie vinden in de app Instellingen onder Instellingen -> Toegankelijkheid -> Kleurfilters.

Een andere handige functie die Microsoft heeft uitgebracht, was een Shifting Platform-modus. Zoals je kunt raden, is deze functie ontworpen voor gebruikers op een bewegend platform zoals een voertuig of schip. In de onderstaande gif kun je een enorm verschil zien tussen de bruikbaarheid met de functie voor bewegend system aan en uit. Houd er rekening mee dat deze functie is ontworpen voor grote schepen en grote zeeschepen die “small-dynamic motion” ervaren. Deze functie ondersteunt momenteel geen vliegtuigen, treinen, auto’s, fietsen, bussen, kleine boten, liften, enz.