June 8, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

Nog maar een paar dagen om al mijn beste spullen te krijgen

2 min read
Nog maar een paar dagen om al mijn beste spullen te krijgen

door Dr Greg Chapman

Meer dan 18 jaar heb ik duizenden eigenaren van kleine bedrijven geholpen door hen te laten zien hoe ze de resultaten kunnen krijgen die ze verdienen met al hun harde werk, door middel van conferenties, boeken, seminars, lezingen, webinars, programma’s en natuurlijk met privécoaching, maar nu kan ik heb besloten om verder te gaan met andere dingen in mijn leven.

Binnenkort wordt de Australische Small Business Blog stil. Maar daarvoor doe ik nog een laatste aanbod om deze week af te sluiten:

60% korting op al mijn producten, boeken en programma’s met de couponcode: EOB

Daarnaast kunnen degenen die advies geven aan andere bedrijven White Label-rechten verwerven op mijn intellectuele eigendom. Lees hier meer details.

Ondertussen…..


Moge uw bedrijf zijn zoals u het plant!

Om een ​​gratis preview te ontvangen van het bestverkochte boek van Dr. Greg Chapman “De vijf pijlers van gegarandeerd zakelijk succes“, Klik hier.


Abonneren
naar deze blog om op de hoogte te worden gehouden van meer nieuws en tips voor kleine bedrijven zodra ze zijn gepost.

Deel dit artikel: Nog maar een paar dagen om al mijn beste spullen te krijgen


Dr. Greg Chapman is de directeur van Bedrijfsoplossingen mogelijk maken en is de toonaangevende Australische adviseur voor opkomende bedrijven en geeft coaching en advies aan Australische eigenaren van kleine bedrijven op het gebied van planning en systemen voor marketing en bedrijfsstrategieën. Hij is ook de auteur van De vijf pijlers van gegarandeerd zakelijk succes

en Prijs: hoe u meer kunt vragen zonder omzet te verliezen.