March 21, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

Onclusive breidt Amerikaanse voetafdruk uit met kritische vermelding

2 min read
Onclusive breidt Amerikaanse voetafdruk uit met kritische vermelding

NEW YORK: Vital Point out heeft vandaag aangekondigd dat het onderdeel zal worden van Onclusive, een nieuw gevormde wereldwijde spouse voor PR- en communicatiesucces. De verhuizing combineert Important Mention’s mediamonitoring- en mediacontactdatabasetools fulfilled Onclusive’s suite van marktleidende wereldwijde mediamonitoring-, satisfy- en beheeroplossingen.

Onclusive is start off dit jaar ontstaan ​​uit de fusie van Kantar’s Standing Intelligence-activiteiten, PRgloo en de legacy Onclusive-activiteiten.

De bestaande klanten van Significant Mention kunnen hun producten en diensten gewoon blijven gebruiken. Binnenkort kunnen klanten profiteren van het ruimere aanbod van Onclusive.

In een reactie op de aanwinst van vandaag, CEO bij Onclusive, Manuel Moerbach gezegd: “We zijn verheugd om Significant Mention aan boord te brengen op dit spannende punt in onze reis, waarbij we hun technologie en expertise in ons bedrijf integreren. Deze overname versterkt onze missie om nauw samen te werken satisfied onze klanten terwijl we ernaar streven om ‘s werelds meest gerespecteerde media-inlichtingendienst te leveren. We zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om de services die we bieden aan PR- en communicatieprofessionals more than de hele wereld voort te bouwen en te verbeteren.”

Don Yount, CEO bij Significant Mention toegevoegd: “Mijn werk bij Vital Mention kwam altijd neer op het ontketenen van de talenten van onze teamleden, die op hun beurt het potentieel in ons system ontketenden. Ze creëerden een enorme waarde voor onze aandeelhouders, voor onze klanten en voor zichzelf. Vanaf het start geloofde ik dat we ooit de krachten zouden bundelen achieved de ideale strategische partner achieved wie we die waarde zouden kunnen vermenigvuldigen. Een betere strategische match dan Onclusive is nauwelijks denkbaar.

Onclusive is eigendom van technologie-investeerder Symphony Technology Team (STG). Deze overname werd geadviseerd door Canaccord Genuity LLC en Paul Hastings. Ondersteuning voor de transactie werd ook verzorgd door Main Street Money Corporation en Stellus Capital Management. Oaklins DeSilva & Phillips, LLC was de exclusieve financiële adviseur van Essential Mention en Pryor Cashman LLP was juridisch adviseur.

Neem voor meer informatie get in touch with op fulfilled:

[email protected]