June 8, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

Ontmoet een Diamond Solutions Partner op Inbound 2022 • Lake One ®

1 min read
Ontmoet een Diamond Solutions Partner op Inbound 2022 • Lake One ®

De Inbound-conferentie van HubSpot is terug in persoon voor 2022. Lake One zal ter plaatse zijn voor de duur van de evenementen en zou graag aansluiten voor een kopje koffie of een drankje daarna om met u een strategie te bedenken hoe wat u hoort bij Inbound kan worden geïntegreerd in uw bedrijfsplanning voor de rest van 2022 en op weg naar 2023.

Als je op onze kalender wilt komen, geef ons dan hier een seintje en we zullen een paar weken voordat we naar Boston gaan, een follow-up geven en een tijd afspreken om contact te maken.

Het was een geweldig jaar met onze vrienden bij HubSpot. Hier zijn een paar van onze favoriete hoogtepunten.

Lake One behaalt Diamond Solutions Partner Tier: We begonnen het jaar met de aankondiging dat we de Diamond Solutions-status hadden bereikt. Om de status van partner voor diamantoplossingen te bereiken, moeten partners platformcertificering en bewezen expertise behalen en behouden. Tiers worden bereikt op basis van het succesniveau dat partners behalen voor hun klanten.

HubSpot-kenmerken Lake One Case Study: eerder dit voorjaar waren we nederig toen we een case study op HubSpot hadden. Een mix van een klantverhaal en de groei die we als HubSpot-partner hebben gezien.

Geaccepteerd voor een accreditatieprogramma dat alleen op uitnodiging beschikbaar is: deze zomer kondigen we aan dat we zijn toegelaten tot een onboarding-accreditatieprogramma dat alleen op uitnodiging beschikbaar is met HubSpot.