June 8, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

Oprah Winfrey’s vader Vernon Winfrey, 88, overleden

2 min read
Oprah Winfrey's vader Vernon Winfrey, 88, overleden

De bekende talkshowster Oprah Winfrey deelde zaterdag op sociale media het nieuws more than het overlijden van haar vader Vernon.

De laatste stierf afgelopen vrijdag op 88-jarige leeftijd, een week nadat zijn familie een ceremonie experienced gehouden om zijn leven te herdenken. Op 4 juli deelde Oprah Winfrey een movie waarin ze als verrassing voor hem een ​​feestje gaf in het gazon van haar vader.

– Advertentie –

Hoewel het duidelijk is dat Vernon al een tijdje ziek was, is de exacte reden voor zijn dood nog niet bekend. Oprah deelde een video van haar vader van de onverwachte bijeenkomst terwijl hij zit en geniet Wintley Phipps’ melodieuze uitvoering in haar Instagram-aankondiging.

Oprah Winfrey verloor haar moeder slechts 4 jaar geleden

Oprah Winfrey plaatste een brief samen satisfied Vernon’s video clip waarin stond: “We brachten minder dan een week geleden hulde aan mijn vader in zijn eigen tuin. Wintley Phipps, een gospelmuzikant en een vriend van mij zong een lied ter ere van hem. Hij genoot van de liefde en voelde het tot hij niet meer kon praten.”

“Gisteren had ik het heilige voorrecht om de gentleman die verantwoordelijk is voor mijn leven te zien, zijn laatste adem uitblazen,” zei ze, “satisfied familie aan zijn mattress.” Oprah vervolgde doorway te zeggen: “Bij zijn overlijden voelden we dat Vrede de ruimte vulde. Die staat van vrede duurt voort. Het is allemaal goed. We waarderen uw gebeden en vriendelijke woorden.” Vernon was een zakenman en kapper uit Nashville, voor degenen die het niet weten. Meer dan 50 jaar was hij de eigenaar van Winfrey Barber & Attractiveness Shop. Oprah verloor haar vader vier jaar na het verlies van haar moeder Vernita Lee, die in 2018 op 83-jarige leeftijd overleed.