June 8, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

Palm glijdt weg als grotere exportquota voor Indonesië wegen

1 min read
Palm glijdt weg als grotere exportquota voor Indonesië wegen

29 juni 2022: De Maleisische palmoliefutures daalden woensdag fulfilled meer dan 1%, waarmee een tweedaagse rally werd afgebroken nadat Indonesië de exportquota voor bedrijven had verhoogd.

Het referentiepalmoliecontract FCPOc3 voor levering in september op de Bursa Malaysia Derivatives Exchange daalde fulfilled 68 ringgit, of 1,36%, tot 4.921 ringgit ($ 1.118,92) per ton tijdens de vroege handel.

GRONDSTOFFEN

Indonesische palmoliebedrijven krijgen grotere exportquota aangeboden in het kader van nieuwe plannen om de regels voor de lokale verkoop van bakolie aan te passen, zeiden functionarissen dinsdag als onderdeel van de inspanningen van de regering om de binnenlandse distributie te verbeteren na een maandenlange prijscrisis.

Dalian’s meest actieve sojaoliecontract DBYcv1 steeg ,5%, terwijl zijn palmoliecontract DCPcv1 ,8% received. De prijzen van sojaolie op de Chicago Board of Trade BOcv1 daalden met 1,1%.

Palmolie wordt beïnvloed door prijsbewegingen in verwante oliën, aangezien ze strijden om een ​​aandeel in de wereldwijde markt voor plantaardige oliën.

Palmolie zou een steun kunnen testen op 4.742 ringgit per ton, omdat het een opleving van het recente dieptepunt van 4.493 ringgit experienced kunnen voltooien, zei technisch analist Wang Tao van Reuters.

MARKT NIEUWS

Aandelen op wereldwijde indexen daalden dinsdag scherp, waarbij de S&P 500 2% daalde nadat uit een rapport bleek dat het Amerikaanse consumentenvertrouwen in juni daalde vanwege zorgen above inflatie, terwijl de olieprijs voor de derde dag steeg.

Reuters

Het bericht Palm glijdt weg naarmate de exportquota voor Indonesië zwaarder wegen verscheen eerst op Mettis International Information.