June 8, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

RFPIO werkt samen met Seismic voor naadloze integratie van verkoopondersteuning

1 min read
De enige Listicles-gids die u ooit nodig zult hebben

RFPIOeen platform voor responsbeheer, in samenwerking achieved Seismisch, een verkoopondersteuningsplatform, om verkoopteams te helpen klantklare inhoud tussen de twee oplossingen te delen by using een gestroomlijnde gebruikerservaring. De integratie is bedoeld om technische stapels te vereenvoudigen, silo’s tussen teams en processen te verwijderen en enkele bronnen van waarheid te behouden in plaats van dubbele documentatie.

Doorway de samenwerking kunnen verkoopteams nu bestanden uit de Seismic Enablement Cloud importeren in het RFPIO-system om ondersteunende documenten en onderpand toe te voegen aan een actief RFx-challenge of materialen aan de RFPIO-documentbibliotheek. Bestanden kunnen worden geïmporteerd in Undertaking Q&A-paren, Projectdocumenten, Antwoordbibliotheek Q&A-paren, Documentbibliotheek of Secties in RFPIO. Zodra het voorstel of job is afgerond, kan het worden geëxporteerd – inclusief alle bijlagen – terug naar Seismic.

“De kopers van vandaag zijn beter geïnformeerd en bevoegd dan ooit, wat betekent dat verkopers voorbereid en in staat moeten worden gesteld om een ​​geweldige ervaring te bieden vanaf de eerste interactie fulfilled de koper tot het sluiten van een deal”, zegt Preseetha Pettigrew, World VP of Strategic Alliances bij Seismic , in een verklaring. “Onze nieuwe integratie fulfilled RFPIO zorgt ervoor dat verkopers tijdige, relevante inhoud kunnen leveren in alle stadia van het koperstraject, van ontdekking tot voorstel.”