March 21, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

Shoppers houden misschien van je sociale missie, maar ze geven meer om klantenservice

1 min read
Shoppers houden misschien van je sociale missie, maar ze geven meer om klantenservice

In 2022 wordt verwacht dat merken meer doen dan alleen marketen, verkopen en winst maken. De opkomst van Gen-Z, achieved hun gezamenlijke koopkracht van $ 360 miljoen, pleit voor meer inclusiviteit, diversiteit en actie van merken dan ooit tevoren.

Maar hoe u uw klanten behandelt, blijft de belangrijkste reden waarom consumenten, waaronder Gen-Z, uw bedrijf begunstigen. Wereldwijd overweegt 94 procent van de klanten hoe goed een merk zijn consumenten behandelt voordat ze een aankoop doen, volgens een rapport uit 2022 van eMarketer en Insider Intelligence. De consumentenervaring staat op nummer 1, gevolgd doorway de behandeling van werknemers (85 procent) en milieupraktijken (78 procent). Nog eens 73 procent van de consumenten zei dat de reactie en acties van een merk op gebeurtenissen van raciaal onrecht van invloed zijn op hun beslissing om bij een bedrijf te kopen.

Ondanks dat veel consumenten wereldwijde problemen zoals het milieu, sociale kwesties en de behandeling van werknemers beschouwen als overwegingen voordat ze een aankoop bij een merk doen, suggereren gegevens dat de berichten niet naar hun portemonnee worden vertaald. Slechts 27 procent van de klanten wereldwijd gaf aan van merk te zijn veranderd om beter aan te sluiten bij hun persoonlijke waarden.

In plaats daarvan meldde de helft van de wereldwijde consumenten onlangs van merk te zijn veranderd om een ​​betere klantenservice te krijgen, wat duidelijk maakt dat hoe u achieved uw klantenbestand omgaat nog steeds belangrijk is. Betere merkdeals en productkwaliteit waren andere redenen waarom klanten elders zochten voor hun behoeften.