June 8, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

Snap-voorraad wordt uitgewist – TechCrunch

1 min read
Snap-voorraad wordt uitgewist - TechCrunch

Beleggers in het sociale-mediabedrijf Snap zijn vanmiddag aan het bijkomen, aangezien het aandeel een beetje instorting heeft doorstaan ​​na de publicatie van de Q2-resultaten gisteren. De aandelenkoers is op het second van schrijven bijna 40% gedaald voor de dag, omdat beleggers hun verwachtingen voor de toekomstige prestaties van het aandeel bijstellen.

Na gisteren internet onder $ 16,50 te sluiten, zweeft hun aandeel nu onder $ 10. Het aandeel is satisfied bijna 90% gedaald ten opzichte van zijn hoogste punt ooit van $ 83,34 in september vorig jaar, waardoor tientallen miljarden aan marktkapitalisatie zijn weggevaagd en more difficult is gedaald dan omstreden, volatiele cryptocurrencies zoals Bitcoin.

Hoe slaagde Snap erin om investeerders zo bang te maken? Zoals we gisteren meldden, miste het bedrijf niet alleen omzetprognoses, maar weigerde het ook richtlijnen te geven voor toekomstige kwartalen vanwege “onzekerheden achieved betrekking tot de bedrijfsomgeving”.

Snap reed vorig jaar hoog en genoot van een winstmultiple die veel analisten als onhoudbaar beschouwden, maar anderen zagen als een signaal van hoge verwachtingen voor het bedrijf ten opzichte van zijn concurrenten.

Veel techaandelen hebben enorme verlagingen van de aandelenkoersen ondergaan te midden van een bredere uitverkoop van techaandelen, maar Snap is nu procentueel veel dieper gedaald dan zijn collega-social-mediabedrijven, waaronder Twitter en Meta.