March 21, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

TN vormt een technisch panel om klachten over een scherpe geur in het industriegebied van Manali te onderzoeken

1 min read
TN vormt een technisch panel om klachten over een scherpe geur in het industriegebied van Manali te onderzoeken

De regering van Tamil Nadu heeft een technisch comité opgericht om klachten about een penetrante geur in het industriegebied van Manali te onderzoeken.

Na verschillende berichten in kranten en de elektronische media above ondraaglijke geur, vergelijkbaar satisfied die van LPG-gasoline in de gebieden Tiruvottiyur en Manali, hebben functionarissen van de Tamil Nadu Pollution Handle Board (TNPCB) verschillende veldbezoeken in het gebied afgelegd om de bron van de geur te controleren .

De Joint Environment Engineer, TNPCB, inspecteerde het gebied op woensdag en gaf gedetailleerde instructies aan Chennai Petroleum Corporation Ltd in Manali.

Males was van mening dat een gedetailleerd technisch onderzoek nodig was om de gezondheid van de mensen in het gebied te waarborgen. Een technische commissie is gevormd om de bron te identificeren en een gedetailleerd rapport in te dienen, aldus een bevel van de minister van Milieu Supriya Sahu.

De commissieleden zijn Gokul, Scientist, ISRO Sivathanu Pillai, wetenschapper, ISRO Hd Varalaxmi, regionaal directeur, Central Air pollution Management Board, Chennai SM Shiva Nagendra, Professor, Environmental and Water Assets Engineering, Section of Civil Engineering, IIT Madras en N Balasubramanian, Professor, Chemical Engineering Department, Alagappa Faculty of Technological know-how, Anna University.

De commissie zal het gebied inspecteren en uiterlijk zaterdag een rapport aan de regering voorleggen, aldus het bevel.

gepubliceerd op

21 juli 2022