June 8, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

Treasury bevestigt inzet voor NFT ondanks cryptowinter

2 min read
Britain’s central bank policymakers are “duty bound” when they meet this week to push the UK into recession to cap rising inflation, a former Bank of England (BoE) official has said.

The Treasury heeft bevestigd dat het zich blijft inzetten voor het creëren van een door de overheid gesteunde non-fungible token (NFT) om een ​​toestroom van crypto-gebaseerde bedrijven naar het VK te stimuleren.

Rishi Sunak heeft, samen fulfilled andere ministers, een Britse NFT goedgekeurd satisfied de Royal Mint, een munt die eigendom is van de overheid en die munten produceert voor het VK, en waarvan gezegd wordt dat ze tegen deze zomer een token moeten maken, volgens de De Telegraaf.

Een woordvoerder van het ministerie van Financiën zei: “We zijn vastbesloten om het VK voorop te laten lopen op het gebied van crypto-activatechnologie en innovatie door te profiteren van de vrijheden die zijn verkregen door de Europese Unie te verlaten.”

De United kingdom NFT zal een vorm van verzamelbaar digitaal kunstwerk worden, waarbij de Royal Mint zijn assortiment verzamelproducten zal uitbreiden.

Het nieuws komt te midden van debatten about een “crypto-winter” satisfied huidige twijfels about de stabiliteit en waarde van cryptocurrency.

Emily Wigoder, CEO van Advertisement Astramerkte op: ‘Het besluit van de Britse schatkist om doorway te gaan met een Royal Mint NFT weerspiegelt het belangrijkste punt dat ten grondslag ligt aan het aanhoudende enthousiasme voor de NFT-ruimte ondanks de cryptocrash: de hulpprogramma’s die opwindend zijn binnen de NFT-technologie zijn nergens gebleven.

Van het integreren van tijdzones en seizoenen in kunstwerken via NFT’s tot het vermogen om kunst te creëren die identificeerbare en betrokken gemeenschappen opbouwt, de mogelijkheden voor kunstenaars, galerieën, merken en overheden zijn nog steeds enorm en klaar om te worden verkend. Ik denk dat we de komende maanden kunnen uitkijken naar de opkomst van een reeks interessante nieuwe projecten in de ruimte’, vervolgde ze.