June 8, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

Upgrade naar deze top 6 tools voor het maken van inhoud

5 min read
content creation with AI

Als u inhoud produceert, kent u de overvloed aan beschikbaar materiaal. Wat maakt materiaal effectief en interessant? Hier hebben we de top rated 10 van equipment voor het maken van inhoud geïdentificeerd die u onmiddellijk wilt gebruiken. Niet alleen marketeers zouden deze lijst moeten volgen. Experts die op de offerte-, trainings- en verkoopafdelingen werken, produceren ook veel originele inhoud.

Als u weet welke tool voor contentproductie u moet gebruiken voor uw contentmarketingplan, kan dit het concurrentievoordeel van uw bedrijf ten opzichte van concurrenten aanzienlijk vergroten, uw materiaal laten opvallen en uw Seo-inspanningen verbeteren.

Het is belangrijk om de juiste instruments voor het maken van inhoud te ontdekken satisfied ingebouwde sjablonen of eenvoudige functies om originele visuele inhoud en marketingontwerpen te produceren.

Alle contentproducenten streven er dus naar om nuttig en pertinent materiaal te produceren voor het juiste publiek. Deze hulpmiddelen voor het maken van inhoud helpen u te beslissen welke informatie essentieel is voor uw aandachtige publiek, hoe u deze het meest effectief kunt presenteren en hoe u redactionele evaluaties kunt aanbieden.

Maar voordat we leren more than instruments voor het maken van inhoud, laten we eerst eens kijken wat: contentcreatie met AI is.

Wat is contentcreatie precies achieved AI?

Iedereen lijkt deze vraag te stellen, maar het antwoord is verre van het beeld van een kamer vol robots die koppig op toetsenborden bonzen die in je opkomen. AI-contentproductie houdt in wezen in dat software het materiaal voor u produceert. Het kan alles schrijven, van blogposts tot tekst op sociale media tot e-boeken, landingssites, e-mails, productvermeldingen en alles daartussenin. Er is zelfs een beweging in de richting van het maken van audio- en video clip-inhoud.

De equipment voor het maken van inhoud bieden een breed scala aan vaardigheden. Terwijl sommigen uitblinken in het schrijven van onderwerpregels voor e-mails die worden geopend, kunnen anderen achieved een druk op de knop massaal blogberichten genereren.

Belangrijkste resources voor het maken van inhoud fulfilled behulp van AI

Quillbot

Studenten, docenten, bedrijfsleiders en makers van inhoud gebruiken Quillbot voor het parafraseren en samenvatten van inhoud. De quality-editie van Quillbot biedt zeven verschillende manieren om uw inhoud te parafraseren:

  • Standaard: Dit is de standaard herformuleringsoptie, die alleen de meest verwante synoniemen vervangt.
  • Vloeiendheid: Deze optie probeert de stroom van de inhoud te verbeteren en elimineert eventuele grammaticale fouten.
  • Creatief: deze modus wijzigt regelmatig de tekst die u invoert op inventieve manieren. Killbot waarschuwt dat het gebruik van deze optie de correctheid van de tekst kan verminderen.
  • Innovative+: in vergelijking achieved de creatieve modus vergroot de creatieve+ modus de creatieve vrijheid.
  • Formeel: in deze modus wordt het materiaal herschreven in een meer formele stijl die geschikt is voor zakelijk gebruik.
  • Verkorten: zoals de naam al doet vermoeden, maakt deze modus alles wat geschreven is korter.
  • Uitbreiden: Deze modus gaat dieper in op het materiaal doorway het in een lange zin te parafraseren.

grammaticaal

Een digitale schrijftool genaamd Grammarly maakt gebruik van AI en device-intelligentie. Voor degenen die geen scherp oog hebben voor proeflezen, is het een geschenk van God. Sinds de oprichting heeft Grammarly gediend als een meer geavanceerde versie van de basisspellingcontrole die bij Microsoft Place of work wordt geleverd. Het programma is een Chrome-plug-in die moet worden geactiveerd om te kunnen functioneren.

Grammatica’s neiging om meerdere woorden in elk artikel af te breken, is het enige nadeel van dit programma. Het gebruik van koppeltekens is behoorlijk geïndividualiseerd. Daarom bent u het misschien niet altijd eens fulfilled de keuze van de software om er een te plaatsen. Je zou de aanbevelingen kunnen negeren, internet als bij andere proefleesprogramma’s.

Geautomatiseerde inzichten

Fulfilled behulp van natuurlijke taalgeneratie (NLG) creëert de AI-tool voor het maken van inhoud Automated Insights verhalen.

U kunt met de instrument sjablonen maken om gegevens om te zetten in inhoud. Nadat je de sjabloon hebt gemaakt, kun je de AI-instrument gebruiken om een ​​spreadsheet uit te voeren en een geschreven verhaal te laten genereren.

Rapporten, persberichten en gegevensgestuurde verhalen zijn slechts enkele voorbeelden van materiaal dat automatisch kan worden gemaakt met Automatic Insights. Contentschrijvers kunnen deze geautomatiseerde creaties vervolgens oppoetsen.

HubSpot

De contentstrategietool van HubSpot combineert AI en deep finding out om nieuwe contentideeën en thema’s te vinden die waarschijnlijk succesvol zullen zijn bij uw publiek en op pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines (SERP’s). Om dit te doen, doorzoekt het miljoenen berichten in excess of gerelateerde onderwerpen voordat het onderwerpclusters aanbeveelt die uw positie zullen verbeteren en u zullen onderscheiden van rivalen. Het voert competitief onderzoek uit voordat het suggesties doet om ervoor te zorgen dat de ideeën de moeite waard zijn, waarbij eventuele voorgevoelens of ‘onderbuikimpulsen’ worden weggenomen.

MarktMuse

Het vinden van de juiste ideeën is een van de moeilijkste aspecten van contentcreatie. Er zijn tal van bewegende componenten in contentmarketing. Daarom is timing belangrijk als je wilt slagen. MarketMuse combineert AI en equipment studying om relevante zoektermen, onderwerpclusters en categorieën voor te stellen waarop u zich kunt concentreren.

Dit biedt een fantastisch startpunt voor uw Web optimization-gerichte inspanningen voor het maken van inhoud en kan worden gebruikt om een ​​grote en relevante inhoudsbibliotheek te ontwikkelen.

Frase

Frase maakt overzichtsbriefings op foundation van verschillende zoektermen satisfied behulp van machine finding out en kunstmatige intelligentie.

Bovendien heeft het een AI-chatbot die de informatie van uw site gebruikt om vragen van klanten te beantwoorden. De chatbot gebruikt natuurlijke taalverwerking (NLP) om vragen van klanten te begrijpen en vervolgens blogberichten op uw website te plaatsen die hun zorgen wegnemen.

Dankzij beide functies is het mogelijk om intelligenter materiaal te creëren en te plannen. De overzichten kunnen u helpen sneller inhoud te creëren doorway artikelen automatisch samen te vatten en relevante statistieken te verkrijgen. U kunt ook de gebruikersvragen die de antwoordbot heeft verzameld gebruiken om uw latere schrijven te begeleiden. Elke contentmarketeer of maker kan slimmere content material maken satisfied behulp van kunstmatige intelligentie en device discovering van Frase.

Conclusie

Uw contentontwikkelingsproces kan veel baat hebben bij AI. Het is de ideale manier om uw inspanningen te schalen, ervoor te zorgen dat uw inhoud aantrekkelijk is voor uw doelgroep en om een ​​hoge positie in de zoekmachines te behalen.

De verschillende resources die je tot je beschikking hebt, kunnen je helpen bij het maken van articles op verschillende gebieden, van het brainstormen more than ideeën tot het selecteren van trefwoorden om origineel materiaal te genereren. Hoewel je elk item nog steeds moet bewerken en verfijnen, kan deze methode je proces enorm schalen en versnellen doorway de gevreesde lege pagina en het maken van inhoud die puur op instinct is gebaseerd, weg te nemen.