March 21, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

Uttarakhand horror: Vrouw, 6-jarige dochter groepsverkrachting in rijdende auto in Roorkee; politie zegt belangrijke aanwijzingen na te jagen

2 min read
Uttarakhand horror: Vrouw, 6-jarige dochter groepsverkrachting in rijdende auto in Roorkee;  politie zegt belangrijke aanwijzingen na te jagen

Bij een gruwelijk incident werden een vrouw en haar zesjarige dochter naar verluidt verkracht in een rijdende auto in Roorkee in Uttarakhand doorway een gentleman en zijn vrienden nadat ze hen een elevate in zijn vehicle hadden gegeven.

Volgens de politie was de vrouw vrijdagavond achieved haar dochter op weg naar huis van Piran Kaliyar, een islamitische religieuze plaats, toen haar de carry werd aangeboden door een person genaamd Sonu. Hoofdinspecteur van politie (Landelijk) Pramendra Doval zei dat enkele vrienden van de gentleman al in de auto zaten.

Volgens de aanklacht zouden Sonu en zijn handlangers de vrouw en haar dochter in de rijdende vehicle hebben verkracht en bij een kanaal gedumpt. De vrouw slaagde er op de een of andere manier in om midden in de nacht een politiebureau te bereiken en vertelde het incident aan de politie.

Volgens de politie kon de vrouw niet precies zeggen hoeveel mannen er in de car zaten, maar ze zei dat de bestuurder Sonu heette.

De politie zei dat de twee waren opgenomen in het Roorkee Civil Clinic en dat hun medisch onderzoek de verkrachting bevestigde.

Een dag later on zei de politie dat ze op zoek zijn naar belangrijke aanwijzingen en hopen dat ze snel degenen die betrokken zijn bij de gangrape kunnen arresteren.

De politie heeft enkele belangrijke aanwijzingen tegen de beschuldigden en ze zullen binnenkort worden gearresteerd, zei Haridwar-hoofdinspecteur van politie (landelijk) Pramendra Doval. De politie heeft ook een beloning van Rs 10.000 aangekondigd voor degenen die informatie around de verdachte geven.