May 27, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

Versterking van de gemeenschap en loyaliteit van fans via TBL met David Magley

1 min read
Everything You Need to Know about UX Design

In aflevering 121 van de Lion’s Share Marketing Podcast bespreken Tyler en Jon Fidelitas’ aankoop van de San Diego Sharks. Luister terwijl Tyler en Jon de revisie van het ontwerp uitleggen, van een nieuwe website tot de teamkleuren en fan-ervaring.

Dan stelt Tyler David Magley voor, voormalig NBA-speler en huidige president van De basketbalcompetitie. Tijdens zijn interview legt David de belangrijkste verschillen uit tussen TBL en de minor league, wat TBL-spelers zo speciaal maakt en waarom deze teams zo duurzaam zijn – meer dan sommige professionele teams. Hij bespreekt wat er in de hele competitie wordt gedaan om fans naar wedstrijden te halen en loyaliteit te creëren.

David vertelt hoe TBL de hiaten wil dichten binnen de gemeenschappen waar ze deel van uitmaken, hoe dit kan leiden tot enorme expansie en waarom een ​​competitie de inkomsten van de NBA niet nodig heeft om succesvol te zijn.

Eindelijk, hoor David leg uit hoe TBL de eerste professionele competitie is die decentralisatie op zich neemt, hun Atlanta-team overschakelt naar 100% NFT-eigendom, en hoe het fans inspraak geeft over alles, van uniformen tot arena’s.

00:00 – Intro

01:02 – We hebben een basketbalteam gekocht

06:40 – Hoe we gratis een fanbase opbouwen

11:35 – Introductie van David Magley

12:03 – Wat is de basketbalcompetitie?

15:58 – Hoe de Basketball League is zoals die van Jimmy John

24:18 – De grootste kans van de Basketball League

29:18 – NFT’s gebruiken om een ​​basketbalteam te kopen

34:55 – De toekomst van de Basketball League en Fantasy Sports

37:53 – Belangrijkste afhaalmaaltijden

41:14 – Outro