June 8, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

Vlog Aflevering #179: Jaimie Clark vs Jon Clark

1 min read
Jaimie Clark vs Jon Clark - Who Is A Better SEO

Jaimie Clark vs Jon Clark - Wie is een betere SEO?

Jaimie en Jon Clark kwamen op bezoek en we spraken allemaal more than Search engine optimization en nog veel meer. Jaimie Clark is de VP van Seo bij Centerfield, ze was eerder het hoofd van Web optimization bij Wirecutter, een bedrijf uit de New York Times. Jon Clark runt zijn eigen bedrijf, Verkeersmedia verplaatsen en was eerder een Web optimization bij enkele grote bedrijven.

In ieder geval heb ik ze eerst tegen elkaar gespeld in een spelletje Website positioning-trivia – raad eens wie er heeft gewonnen?

De trivia-vragen bevatten antwoorden satisfied Matt Cutts, Vanessa Fox, Panda vs Penguin, bestanden afwijzen, Medic-updates, nieuwe zoekopdrachten, John Mueller, Danny Sullivan, Gary Illyes, Ginny Marvin, Daniel Waisberg, Paul Haahr, Urchin, Android, YouTube, Fitbit , Apple, titellinks vs . titeltags, auteurschap, domeinautoriteit, RankBrain, Take in, YMYL en meer.

Ik hoop dat je genoten hebt van deze, het was in ieder geval erg leuk voor mij. Maar in deel twee komen we in het echte job interview.

https://www.youtube.com/check out?v=JPvpxEX5Computer4

Je kunt je abonneren op ons YouTube-kanaal door: hier klikken zodat je de volgende vlog niet mist waarin ik interviews geef. Ik heb een mooie reeks interviews gepland achieved SEO’s en SEMS, waarvan je er veel niet wilt missen – en ik beloof dat ik deze vlogs in de loop van de tijd zal blijven verbeteren. Als je ge├»nterviewd wilt worden, vul dan dit formulier in fulfilled je gegevens.

Forumdiscussie op YouTube.