June 8, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

Waarom elke ondernemer zou moeten investeren in onroerend goed

5 min read
Waarom elke ondernemer zou moeten investeren in onroerend goed

Meningen geuit door Ondernemer bijdragers zijn van henzelf.

Zoals de meeste ondernemers begraaf je jezelf in je bedrijf – tussen het aannemen en beheren van werknemers, dagelijkse taken en het bedenken van hoe je je bedrijf kunt schalen. Elk dubbeltje gaat rechtstreeks terug naar het voeden van de groei van uw bedrijf. U kunt niet nog een item op uw takenlijst overwegen, vooral een onderneming als het kopen van onroerend goed. Ik schrijf dit artikel om van gedachten te veranderen.

Momenteel heb je al je eieren in één mand zonder groot vangnet. Een trage maand of een kwartaalprojectie die de plank mis slaat, kan extreem stressvol zijn. Ik geloof dat er een manier is om enkele van de emotionele achtbanen te verzachten door activa te bezitten die voor u kunnen werken terwijl u aan uw bedrijf werkt. Vastgoedinvesteerders verzinnen immers 90% van miljonairs. Als slimme ondernemer betwijfel ik of je die kansen zou willen negeren.

Gerelateerd: 8 manieren waarop onroerend goed uw slimste investering is

Nu ik uw interesse heb gewekt, geef ik u vijf redenen waarom u in onroerend goed moet investeren en manieren waarop u vandaag nog actie kunt ondernemen.

1. Eigen vermogen in een woning is beschikbaar voor een grote geldinjectie by using een herfinanciering of HELOC

Als u een woning in de loop van de tijd koopt, zal deze in waarde stijgen. Het bedrag tussen uw aankoopprijs en de verhoging is allemaal winst. U kunt dat geld herfinancieren en er geen belasting around verschuldigd zijn, of als het een primaire woning is, kunt u een HELOC krijgen tegen de hypotheek. Ik ken een paar ondernemers die een paar honderdduizend dollar nodig hadden om hun bedrijf te laten groeien en snel aan het geld te komen, omdat ze onroerend goed bezaten. Ik pleit niet voor onverantwoordelijke uitgaven, maar er zijn momenten waarop de toestroom van contant geld nodig is – en snel. Het zou fijn zijn om dat vangnet te hebben.

2. Neem enorme belastingaftrek doorway uw gebouw te bezitten

Als u een bedrijf heeft waar u winkel-, magazijn- of kantoorruimte nodig heeft, overweeg dan om het gebouw te kopen in plaats van te huren. Ik weet dat dit niet altijd mogelijk is, maar als u geld spaart en in de aandelenmarkt investeert of een zeer hoge maandelijkse huur betaalt, waarom zou u dat geld dan niet gebruiken voor een actief? U bespaart op huur. U kunt ook een pand hebben waar u huurders kunt hebben die uw hypotheek dekken. U krijgt grote belastingaftrek en kunt zelfs profiteren van zonne-tegoeden. De voordelen zijn eindeloos. Het kopen van een gebouw is misschien niet haalbaar als u zich in de beginfase van uw bedrijf bevindt, maar het kan zeker een plekje verdienen in een driejarig businessplan.

Gerelateerd: 8 bewezen manieren om geld te verdienen in onroerend goed

3. Creëer een additional inkomstenstroom die winst genereert, of je nu werkt of niet

Ik geloof in het hebben van meerdere inkomstenstromen, vooral degenen die je betalen omdat je geen werk doet. Ik heb het over cashflow. Nadat u al uw rekeningen en hypotheek op een onroerend goed hebt betaald, kunt u het geld dat u verdient uitgeven. Het kan een aanzienlijk bedrag zijn, afhankelijk van het aantal activa dat u bezit en de winstmarges.

4. Vermindert de volatiliteit als u uitsluitend in aandelen en een inflatiehedge belegt

De meeste inkomsten die in uw bedrijf binnenkomen, gaan in excess of het algemeen rechtstreeks terug naar uw bedrijf. Maar als u persoonlijk by using uw bedrijf wordt betaald, maakt u waarschijnlijk een spaarrekening aan en belegt u deze in aandelen of beleggingsfondsen. Je zou dat spaargeld kunnen nemen en investeren in onroerend goed. Aandelen bieden u niet veel van de voordelen die in dit artikel worden gedeeld. Als uw huurders uw hypotheek op een onroerend goed dekken, maakt het ook niet uit of de waarde van uw vermogen tijdelijk daalt. U kunt mogelijk doorgaan met het verdienen van inkomsten uit het onroerend goed als u cashflowt, ongeacht wat de markt doet. Fulfilled alle variabelen van het runnen van een bedrijf, kunt u uw stressniveau verlagen doorway te weten dat u geen openstaande facturen heeft.

Bovendien, als de inflatie stijgt, daalt de valuta in waarde. Er is meer van nodig om dezelfde aankoop te doen. Als u een woning koopt satisfied een hypotheek satisfied vaste rente, is uw maandelijkse betaling gebaseerd op de waarde van de dollar op het minute van aankoop. Terwijl u doorway de jaren heen betalingen doet, betaalt u satisfied goedkopere pounds naarmate de inflatie stijgt. Als je niet overtuigd bent, onthoud dan dat het hele eiland Manhattan in 1626 aan de Nederlanders werd gekocht voor $ 24 aan kralen en snuisterijen.

Gerelateerd: Aan de slag fulfilled passief beleggen in onroerend goed

5. Iemand anders doet het werk terwijl u nog steeds een geweldig rendement behaalt – als u passief investeert

Stelt u zich eens voor dat er tijdens het runnen van uw bedrijf elke maand $ 10.000 op uw rekening wordt gestort? U kunt beleggen in syndicatiedeals waarbij u 100% passief bent en aanzienlijke opbrengsten ontvangt. Dit zijn grote opslagruimtes voor meerdere gezinnen, industriële gebouwen en stacaravanparken, waar iemand alle bewegende delen van de deal beheert en uw geld investeert terwijl u de winst binnenhaalt. Naast dit alles kunt u profiteren van afschrijvingen. Het bedrag aan passief verlies dat u opnieuw aangeeft doorway passieve winsten is fiscaal aftrekbaar.

“Maar is het riskant of ingewikkeld om in onroerend goed te stappen?” je vraagt. Het is niet zo ingewikkeld als andere beleggers willen dat u denkt. Hoe meer concurrentie op de markt, hoe moeilijker het is voor vastgoedbeleggers om discounts te vinden. Ik geloof dat er genoeg ruimte is voor iedereen in elke markt, dus ik wil dat je op de hoogte bent van dit very best bewaarde geheim. Het kopen van onroerend goed is oneindig veel gemakkelijker dan het opbouwen van een winstgevend bedrijf. Achieved andere woorden, u kunt het. Als ondernemer ben je gedreven tot succes en ben je het aan jezelf verplicht om alle mogelijke resources in te zetten om je doelen te bereiken. Ik ken niemand die een onroerendgoeddeal voor de juiste prijs heeft gekocht en ooit heeft gezegd dat het kopen van onroerend goed geen fantastische zet was voor elk element van hun leven. 90% van de miljonairs kan het immers niet bij het verkeerde eind hebben.

Bedrijfsstrategieën, ondernemersadvies en inspirerende verhalen zijn allemaal op één plek te vinden. Ontdek het nieuwe Ondernemers Boekhandel.