June 8, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

Wat is de Metaverse? Hier is een eenvoudige definitie

1 min read
Wat is de Metaverse?  Hier is een eenvoudige definitie

De metaverse is een virtuele onderdompeling in het net van de volgende generatie. De metaverse zal iteratief zijn, niet een enkele maat of vorm. En de mogelijkheden die we erin hebben, zullen worden ontgrendeld doorway zowel open standaarden als de apparaten die we dragen/gebruiken om in deze werelden te communiceren.

uit het nieuwe rapport van McKinsey, “Waardecreatie in de Metaverse.”

Brian Solis

Brian Solis | Auteur, keynote spreker, futurist
Brian Solis is een wereldberoemde digitale analist, antropoloog en futurist. Hij is ook een veelgevraagd keynote spreker en een 8x bestsellerauteur. In zijn nieuwe boek Lifescale: hoe u een creatiever, productiever en gelukkiger leven kunt leiden?, pakt Brian de strijd aan van het leven in een wereld vol constante digitale afleiding. Zijn eerdere boeken, X: de ervaring wanneer zaken en design elkaar ontmoeten en Wat is de toekomst van het bedrijfsleven? verken de toekomst van het ontwerpen van klant- en gebruikerservaringen en het moderniseren van klantbetrokkenheid in de vier momenten van de waarheid.

Nodig hem uit om spreek op uw volgende evenement of haal hem binnen in uw organisatie om collega’s, executives en raden van bestuur te inspireren.

www.briansolis.com

 

Het bericht Wat is de Metaverse? Hier is een eenvoudige definitie verscheen eerst op Brian Solis.