March 21, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

Wat te doen als je je organische rankings ziet dalen met Bill Hartzer

2 min read
Wat te doen als je je organische rankings ziet dalen met Bill Hartzer

Het diagnosticeren en oplossen van een verlies in ranglijsten is tegenwoordig veel moeilijker geworden.

Vroeger kon je, wanneer je een daling in de ranglijst zag, een probleem identificeren doorway naar een datum te kijken waarop dat gebeurde.

Om het diagnosticeren en oplossen van een daling in organische rankings en verkeer te bespreken, nodigde Jim Boykin, CEO van World wide web Internet marketing Ninjas uit Bill Hartzereen blogger, Seo en marketeer die halverwege de jaren negentig begon fulfilled het coderen van HTML-internet websites en al meer dan twee decennia een Seo-expert is.

https://www.youtube.com/observe?v=1cTHgwlkWAk


Volgens Bill gebeuren de meeste rankingsdalingen omdat de web site-eigenaren iets hebben gedaan, zoals een herontwerp of een domeinwijziging.

Zelfs een langzamere afname van het verkeer kan zijn opgetreden omdat er iets is veranderd op de web site, achieved identify inhoudsverandering.

Bij het diagnosticeren van een daling van de ranglijst, begin met het controleren op technische problemen.

Daarna volgt een inhoudsaudit die onder meer bestaat uit het controleren op verouderde inhoud, verlies van aim, skills ter plaatse, enz.

On-web page gebruikerservaring is een ander gebied om te controleren, evenals de belangrijkste webvitaliteiten.

Hoe effectief uw website-onderwerpen met elkaar zijn verbonden en de sitestructuur is nog een ander gebied om naar te kijken. In veel gevallen verliezen pagina’s verkeer omdat ze geen interne inbound links hebben of omdat ze in je blogarchieven zijn verdwenen.

Het opduiken van producten en artikelen missing vaak de daling van de ranglijst op. Het wordt vaak gedaan door meer specifieke categorieĆ«n te creĆ«ren die die interne pagina’s hoger in de website-architectuur zouden duwen.

Neem call op satisfied ninja’s zodat we een diagnose kunnen stellen en het verlies van uw web site op de ranglijst kunnen verhelpen. We zijn hier om u te helpen uw rankings te herstellen!