June 8, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

Wat u moet weten om boven economische onzekerheid en onzekerheid bij kopers uit te stijgen

1 min read
Wat u moet weten om boven economische onzekerheid en onzekerheid bij kopers uit te stijgen

MarTech ondervroeg onlangs bijna 300 marketeers van merken in de VS om hun belangrijkste uitdagingen en strategieën te ontdekken om deze te overwinnen. Uit het onderzoek bleek dat interne afstemming op go-to-marketplace-initiatieven about afdelingen heen het meest prominente obstakel is voor marketeers.

Word lid van ons panel om meer te weten te komen around hoe marketeers hun grootste uitdagingen overwinnen en over de technologie die ze hebben gebruikt om resultaten te behalen. De aanwezigen ontvangen een kopie van het rapport.

Schrijf je vandaag nog in voor “Wat marketeers moeten weten om boven economische en koperonzekerheid uit te stijgen”, gepresenteerd doorway Highspot.


Nieuw op zoekmachineland

Around de auteur

Cynthia Ramsaran is directeur van aangepaste inhoud bij Third Door Media, uitgevers van Search Engine Land en MarTech. Cynthia’s abilities omvat de marketing and advertising-, technologie-, financiële, productie- en gaming-industrie, een multi-channel verhalenverteller achieved meer dan twee decennia ervaring op het gebied van redactionele/contentmarketing. Ze was schrijver/producer voor CNBC.com en produceerde imagined management voor KPMG. Cynthia komt uit Queens, NY en heeft haar bachelor en MBA behaald aan de St. John’s College.