June 8, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

Weekendfavorieten – Claap, Jiffy Reader en Felt

1 min read
Weekendfavorieten - Linkgraph, Wordable, Invision

Mijn plan voor blogposts in het weekend omvat het plaatsen van hyperlinks naar een handvol applications of geweldige inhoud die ik tijdens de week tegenkwam.

Ik ga niet dieper in op de vondsten, maar ik moedig je aan om ze te bekijken als ze interessant klinken. De foto in de publish is een favoriet voor de 7 days van een online bron of een die ik daar op de weg heb genomen.

  • Claap – Nog een geweldige software voor tijdbeheer voor virtuele teams. In plaats van lange vergaderingen zonder duidelijke vervolgstappen, kunt u kiezen voor korte vooraf opgenomen video’s en duidelijk toegewezen en gedefinieerde taken voor uw externe teams.
  • Jiffy Reader – Deze Chrome-extensie maakt gebruik van moderne psychologische principes om de woorden op sites, artikelen en weblogs te verbeteren, zodat u sneller kunt lezen en meer tijd aan uw dag kunt besteden.
  • Gevoeld – De droom van een moderne kaartenmaker. Deze device voor het maken van gezamenlijke kaarten heeft klimaatfuncties, insert-ons voor reisplanning, aangepaste ontwerpen en nog veel meer. U kunt eenvoudig suggestions of notities delen en toevoegen aan elke kaart.

Dit zijn mijn weekendfavorieten Ik zou graag iets van je horen – Tweet me @duct tape

Als je meer weekendfavorieten wilt bekijken, kun je ze hier vinden.

Gratis Book
7 stappen om uw adviespraktijk op te schalen zonder overhead toe te voegen

Het Duct Tape Advertising and marketing Advisor Network heeft me geholpen om mijn bedrijf met meer dan 40% in de afgelopen 12 maanden. ~ Michael Quinn – Michael Quinn Agency, Fargo, ND