March 21, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

Weekendfavorieten – Hoe u professioneel zegt, Ruttl, Cloud API

2 min read
Weekendfavorieten - Linkgraph, Wordable, Invision

Mijn routine voor blogposts in het weekend omvat het plaatsen van links naar een handvol tools of geweldige inhoud die ik in de loop van de week tegenkwam.

Ik ga niet dieper in op de vondsten, maar ik moedig je aan om ze te bekijken als ze interessant klinken. De foto in de post is een favoriet voor de week van een online bron of een die ik daar op de weg heb genomen.

  • Hoe om professioneel te zeggen – Als je ooit hebt geprobeerd een e-mail te typen voor je werk en je weet wat je wilt zeggen, maar weet je niet precies hoe je het moet zeggen. Nou, nu heb je een oplossing. Dit is een gids voor uw dagelijkse “professionele” interacties (grapje, probeer het op eigen risico).
  • Ruttl – Fungeert als een digitaal whiteboard voor websiterecensies, het volgen van bugs, app-recensies, PDF- en beeldannotaties en nog veel meer. Ruttl is een nieuw type feedbacktool voor websites die een geweldige team- en gebruikerservaring creëert.
  • Cloud Vision-API – Cloud Vision API is een tool van Google waarmee u uw afbeelding kunt uploaden en de aanbevolen afbeeldingsannotaties kunt bekijken. Dit is erg handig bij het labelen van digitale afbeeldingen of het verbeteren van SEO.

Dit zijn mijn weekendfavorieten; Ik zou graag iets van je horen – Tweet me @duct tape

Als je meer weekendfavorieten wilt bekijken, kun je ze hier vinden.

Gratis eBook
7 stappen om uw adviespraktijk op te schalen zonder overhead toe te voegen

Het Duct Tape Marketing Consultant Network heeft me geholpen om mijn bedrijf met meer dan 40% in de afgelopen 12 maanden. ~ Michael Quinn – Michael Quinn Agency, Fargo, ND