June 8, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

Weekendfavorieten – Humaaans, CanIRank, Video door CoPilot AI

2 min read
Weekendfavorieten - Linkgraph, Wordable, Invision

Mijn regimen voor blogposts in het weekend omvat het plaatsen van back links naar een handvol tools of geweldige inhoud die ik in de loop van de 7 days tegenkwam.

Ik ga niet dieper in op de vondsten, maar ik moedig je aan om ze te bekijken als ze interessant klinken. De foto in de put up is een favoriet voor de 7 days van een on line bron of een die ik daar op de weg heb genomen.

  • Humaans – Het nieuwe task van Pablo Stanley: een gratis illustratiebibliotheek satisfied volledig aanpasbare mensen! Er is een bijna eindeloze hoeveelheid middelen om uit te mixen en matchen, dus je kunt zo ongeveer elk mens maken dat je maar wilt.
  • CanIRank – Als u een Search engine marketing-tool gebruikt, is er veel knowledge-output die overweldigend kan zijn. CanIRank is anders: het platform wordt aangedreven doorway AI, dus het geeft je gegevens en bruikbare aanbevelingen.
  • Video door CoPilot AI – Movie door CoPilot AI maakt het gemakkelijk om gepersonaliseerde video’s op schaal te maken. Met dit nieuwe item kunt u fragmenten opnemen en Video clip by CoPilot AI zal alle video’s voor u bewerken, naaien en verwerken.

Dit zijn mijn weekendfavorieten Ik zou graag iets van je horen – Tweet me @duct tape

Als je meer weekendfavorieten wilt bekijken, kun je ze hier vinden.

Gratis Ebook
7 stappen om uw adviespraktijk op te schalen zonder overhead toe te voegen

Het Duct Tape Advertising Consultant Network heeft me geholpen om mijn bedrijf achieved meer dan 40% in de afgelopen 12 maanden. ~ Michael Quinn – Michael Quinn Company, Fargo, ND