June 8, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

Weekendfavorieten – Linkgraph, Wordable, Invision

2 min read
Weekendfavorieten - Linkgraph, Wordable, Invision

Mijn regime voor blogposts in het weekend omvat het plaatsen van links naar een handvol applications of geweldige inhoud die ik in de loop van de week tegenkwam.

Ik ga niet dieper in op de vondsten, maar ik moedig je aan om ze te bekijken als ze interessant klinken. De foto in de submit is een favoriet voor de 7 days van een online bron of een die ik daar op de weg heb genomen.

  • Linkgrafiek – Linkgraphs Web optimization articles assistant helpt je om betere written content te schrijven, met minder personeel, in een kortere tijd. Hun AI-aangedreven programma bevat zelfs een contentplanner en interne linksuggestiefunctie die het onderscheidt van concurrenten.
  • woordbaar – Als u uw inhoud in Google Docs schrijft en een WordPress-internet site heeft, moet u serieus naar deze instrument kijken. Zodra integraties zijn ingesteld, kunt u uw inhoud met een paar simpele klikken uploaden naar Phrase Push, wat u veel tijd bespaart.
  • Invisie – Jullie weten dat ik dol ben op een goede tool voor task- en teambeheer. Invision helpt groups natuurlijker on line samen te werken. Het heeft ook ingebouwde sjablonen voor zaken als brainstormen en vergaderagenda’s, evenals Loom-integratie, wat voor veel mensen erg zelfverzekerd kan zijn.

Dit zijn mijn weekendfavorieten Ik zou graag iets van je horen – Tweet me @duct tape

Als je meer weekendfavorieten wilt bekijken, kun je ze hier vinden.

Gratis Ebook
7 stappen om uw adviespraktijk op te schalen zonder overhead toe te voegen

Het Duct Tape Marketing and advertising Guide Community heeft me geholpen om mijn bedrijf fulfilled meer dan 40% in de afgelopen 12 maanden. ~ Michael Quinn – Michael Quinn Agency, Fargo, ND