June 8, 2023

Market Company

Buitengewone zaken

ZoomInfo-partners met verkoopvertrouwen

1 min read
ZoomInfo-partners met verkoopvertrouwen

ZoomInfoeen go-to-industry leverancier van application, gegevens en inlichtingen, in samenwerking met Verkoopvertrouwen, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het versnellen van verkoopcarrières, om zijn wereldwijde netwerk uit te breiden. Het nieuwe partnerschap stelt inkomstenprofessionals in het VK en wereldwijd in staat te profiteren van ZoomInfo’s verkoopoplossingen en leiderschap op het gebied van gegevensprivacy.

Doorway het partnerschap positioneert Sales Confidence’s netwerk van verkoop- en marketingleiders ZoomInfo om zijn product or service- en dataaanbod uit te breiden om af te stemmen op de eisen van zijn huidige en toekomstige Europese klanten. Het stelt ZoomInfo ook in staat om zijn leiderschap op het gebied van privateness en compliance te benutten doorway verkoop- en marketingteams op te leiden over veranderende privacyregelgeving around de hele wereld, zoals de AVG in Europa.

“We zijn verheugd om samen te werken fulfilled Revenue Assurance en onze visie te delen om verkoopprofessionals naar een hoger niveau te tillen en hen uit te rusten om de omzet te verhogen”, zegt Ray Mariano, Senior Vice President of Intercontinental Earnings bij ZoomInfo, in een verklaring. “We blijven investeren in Europa, terwijl we die markt uitbreiden satisfied de beste gegevens, equipment, inzichten en technologie in een geïntegreerd system om een ​​efficiënte go-to-sector-beweging te stimuleren.”